Haberler

Kimlik sorma gerginliği! Berkin Elvan'ın annesine polisten tepki çeken sözler

Güncelleme:

Ebru Timtik anmasına katılmak için mezarlığa giden Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan, kimlik kontrolü sırasında polislerle gerginlik yaşadı. Polislere "Kimliği soruyorsunuz, tanımıyor musunuz? Öldürdüğünüz çocuğun annesiyim" diyen Gülsüm Elvan'a bir polis, "Ben mi öldürdüm, öyleyse iyi yapmışım" sözleriyle yanıt verdi. Polisin bu sözlerine anne Elvan sert tepki gösterdi.

Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) avukatı Ebru Timtik'in anmasına Gezi Parkı olayları sırasında kafasına gaz kapsülü isabet eden ve hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan da katıldı. Mezarlık girişinde kimlik kontrolü yapmak isteyen polislerle tartışan anne Gülsüm Elvan'a yönelik polislerden biri tepki çeken bir ifade kullandı.

"ÖYLEYSE İYİ YAPMIŞIM"

dokuz8haber'in kamerasına yansıyan görüntülerde anne Elvan, kendilerine kimlik kontrolü yapmak isteyen polislerle Berkin Elvan üzerinden gerginlik yaşadı. Tartışmada anne Elvan, "Kimliğimi soruyorsunuz, tanımıyor musunuz? Öldürdüğünüz çocuğun annesiyim" dedi. Bir polis de anne Elvan'a "Ben mi öldürdüm?" diye sordu. Elvan'dan "Evet" yanıtını alan polis, "Öyleyse iyi yapmışım" dedi. Polisin sözlerine Gülsüm Elvan'dan ve çevredekilerden tepki geldi.

Berkin Elvan'ın annesine polisten tepki çeken sözler

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Berkin Elvan Haberler

500

Yorumlar (20)

Mustafa Gencer:

Sen polise taş atacaksın. Ülkeyi karıştırmak isteyeceksin. Sonra minnet i bekleyeceksin. Ben bu ülkede başkan olsaydım eğer. Bu topraklara vatana hainlik yapan kimseyi koydurmazdım. Sülalesinden sınırdışı ederdim.

132
30
yanıtYanıtla
M Fatih:

İyi yapmış o zaman...

114
20
yanıtYanıtla
diyar-ı bekir:

kendini zorla nimetten saydırmaya çalışmış

106
11
yanıtYanıtla
Talha Bayram:

hahahaha güleyim bari senin vasfın ne ki tanısınlar seni

71
10
yanıtYanıtla
Ansin Talip:

Tam bi kendini bilmezlik kimlik gösterecek altı üstü neymiş beni tanımıyor musun seni tanımak zorunda mi insanlar..

42
5
yanıtYanıtla
diyar-ı bekir:

devlet kendine baba da diyeni katilde diyeni mahçup etmez

38
7
yanıtYanıtla
Levent DEĞİRMENCİ :

bir tarafta ne olursa olsun anne dığer tarafta devletın temsılcısı polıs memuru herkes sozlerıne tavırlarına dıkk edecek .

15
27
yanıtYanıtla
Erdal KARACA:

Polise sen yaptın demesini biliyorsun,poliste tepki verirse ama suclu...

36
5
yanıtYanıtla
Lokum Ceto :

polise madalya takin maasina zam verin ADAM gibi ADAM o POLis .....Allah basimizdan eksik etmesin

29
4
yanıtYanıtla
Ulaş Carbuga:

yazıklar olsun be

4
26
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title