Haberler

Beren Saat'in canlandırdığı Atiye dizisinden ilk fotoğraf ve fragman yayınlandı

Başrolünü Beren Saat ve Mehmet Günsür'un paylaştığı 'Atiye' dizisinden ilk fotoğraflar paylaşıldı. 27 Aralık tarihinde Netflix izleyicileriyle buluşacak olan Netflix Türkiye'nin ikinci orijinal dizisi Atiye'den bir de 50 saniyelik bir Teaser'ı yayınlandı.

27 Aralık tarihinde Netflix izleyicileriyle buluşacak olan Netflix Türkiye'nin ikinci orijinal dizisi Atiye'nin 50 saniyelik bir Teaser'ı yayınlandı. Oldukça ilginç bir konuya sahip olan Atiye, genç ve güzel bir ressamın sürükleyici ve mistik hikayesini konu alıyor. Diziden ilk kareler de yayınlandı.

TANITIM VE FOTOĞRAFLAR YAYINLANDI

Başrolünü Beren Saat ve Mehmet Günsür'un paylaştığı 'Atiye' dizisinden ilk fotoğraflar paylaşıldı. Başrollerini Beren Saat, Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger'in paylaştığı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizi, 27 Aralık'ta Netflix'te yayın hayatına başlayacak. Güzel oyuncu Beren Saat ise en son dizi oyunculuğunu Muhteşem Yüzyıl'da sergilemişti.

ATİYE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Anadolu topraklarındaki bir kazı sırasında yapılan keşif, genç bir ressamın (Beren Saat) hayatını değiştirip, geçmişine dair sırların peşine düşmesine yol açan Atiye dizisinin ilk fragmanı Netflix tarafından yayınlandı. OG Medya tarafından Onur Güvenatam'ın yaratıcılığında hayata geçirilen Atiye dizisinin baş yürütücülüğünü Özge Bağdatlıoğlu ve Jason George; yapımcılığını ise Alex Sutherland üstleniyor. Jason George ve Nuran Evren Sit'in kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan ve Gönenç Uyanık oturuyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Melisa Şenolsun Metin Akdülger Mehmet Günsür Beren Saat Haberler

500

Yorumlar (14)

ASLI:

ARKADAŞLAR HEPİNİZİN KARA CUMA''SI ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN. DURUMU OLANLAR ALIŞVERİŞ YAPSIN EKONOMİMİZ BİRAZ CANLANSIN. KARLI ALIŞVERİŞLER DİLERİM HERKESE.

0
19
yanıtYanıtla
ahmet:

Allah, ın kutsal ilan ettiği güne kara cuma demekten vazgeçersen daha karlı ve bereketli alış veriş olur

yanıt0
yanıt3
Kerem:

Hayırlı Cuma demişler de , olmamış. Mübarek cuma derdim ben olsam.

yanıt0
yanıt0
Kımene:

Dikkat ette. Cumanı kara ya cevırmesınler.....

yanıt3
yanıt1
Şeref Bayram Haktanır:

Hiçte merakla beklediğim yok. Neyini bekleyecem bu Beren denen kadının filminin. Boş ve gereksiz birisi ve bu ülkede olmasaydı keşke. Gıcık bir tip.

8
8
yanıtYanıtla
COŞKUN:

BEREN SAAT''İN HAYRANIYIM. .

4
9
yanıtYanıtla
mrtkrc:

bir ressamın gizemli ve mistik hayatı. . vay be ne mühim mevzu

3
2
yanıtYanıtla
ee yaani:

silah, kılıç, bir çeyenin öyküsü, intikam vs olsa mühim mevzu olacaktı değil mi!!!

yanıt1
yanıt2
saçma:

saçma yorumlar

2
2
yanıtYanıtla
6.FİLO:

Sende yorumları saçma bırak yerinde dursun.

yanıt2
yanıt1
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title