Haberler

Akaryakıta yapılan zamlara Cübbeli Ahmet Hoca da tepkisiz kalamadı

Güncelleme:

Kendi Youtube kanalı üzerinden konuşmalar yayınlamaya devam eden Cübbeli Ahmet Hoca, benzin fiyatlarının yükselmesinden yakındı. Cübbeli Ahmet Hoca, "Eskisi gibi gidip gelmeler zorlaştı. Yollara gidip gelmeler pahalılaştı. Adam şuradan şuraya sohbete gidip gelse benzin 100 TL olmuş. Yani bir gidiş bir geliş. Şu anda o da her dakika değişiyor" dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca lakabıyla bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, YouTube hesabı üzerinden video yayınlamaya devam ediyor. Ünlü, son olarak yayınladığı videosunda, yükselen benzin fiyatları ve sohbetlerinin boş kalmasına değindi.

"BENZİN 100 TL OLMUŞ"

Ünlü, "Eskisi gibi gidip gelmeler zorlaştı. Yollara gidip gelmeler pahalılaştı. Adam şuradan şuraya sohbete gidip gelse benzin 100 TL olmuş. Yani bir gidiş bir geliş. Şu anda o da her dakika değişiyor" dedi.

"ESKİDEN 100 BİNLER GELİYORDU"

Eskiden sohbetler için otobüs tutulduğunu hatırlatan Ünlü, "Eskisi gibi cemaatler külliyelere nereden gelecek. Eskiden millet otobüs tutuyordu, bir de yolda köfte ısmarlıyordu. Şimdi nerede. Benzini koyup şuradan şuraya gelecek hali kalmamış yani" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ahmet Mahmut Ünlü Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

Abura Demirel:

kim bu sakallı herif dinci minci takımlardan mı

44
104
yanıtYanıtla
zübükzade:

Damadın Tuzlanın en iyi bölgesinde tuzlanın plajının oldugu yeri kapatarak milyondolarlık proje yapıyor nasıl olduda sesin cıktı cıkmazdı senin hayret dohrusu

113
23
yanıtYanıtla
Doğuş:

Biz işe gidemiyoruz, buda sohpete gitmenin derdine düşmüş

87
48
yanıtYanıtla
Abdullah:

Sohbete iştirak etmek işe gitmekten ehemmiyetlidir.İş dünyayı yani fani olanı,sohbet ise baki olan ahireti kazandırır…Basiret ehli iyi bilir ki ahiret daha hayırlı ve süreklidir.

yanıt33
yanıt54
Mustafa Erdoğan:

Abdullah en son senin gibi düşünüp sohbete gidenler terörist ilan edildi bu ülkede dikkatli ol ;)

yanıt22
yanıt9
Abdullah:

Beni Cenab-ı ALLAH makbul kullardan saysın,ben dünyada terorist ilan edilmeye razıyım.

yanıt0
yanıt1
Amokachi:

Dikkat et de bu konuşmaların yine başına bela açmasın. Geçen seferde "herkes" gibi yırttın. Bu sefer suçu atacağın örgütler, bilmemneler de yok.

51
68
yanıtYanıtla
oguz:

benim hakkım helal degil haram olsun ilahi divanda hesap var helallık yok kimseye

99
8
yanıtYanıtla
Mete HAN:

İktidarı eleştiren oluyormuş, hasret. Cebe dokununca eleştiriler başladı :))

81
12
yanıtYanıtla
Nasuh a.:

Hani ermişsin ya, Allaha dua et kafirin mazotu ucuzlasın yada araplar müslüman kardeşlerine ucuz mazot versin.

39
33
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title