Haberler

Belediyeden Anlamlı Yemek

Güncelleme:

Engelli dostlar ile aynı sofrada buluştular.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun,Uluslararası Braille Kur'an Konferansı kapsamında 13 ülkeden Beylikdüzü'ne gelen engelli bireyler ile akşam yemeğinde bir araya geldi.

Ala Nazik Restoran'da verilen yemeğe Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ömer Avşarlı, Uluslararası Kabartma Kur'an Hizmetleri Birliği Geçici Başkanı Selahattin Aydın ve görme engelli vatandaşlar katıldı.

Konuşmasına, "Sizlerle birlikte olmaktan ve aynı sofrada bulunmaktan duyduğum mutluluğu bir kez daha ifade etmek istiyorum" sözleriyle başlayan Başkan Uzun, "Yapmış olduğunuz çalışmaları önemsiyorum, ciddi ilerleme kaydeden bu çalışmalar insanlığın geleceği konusunda ciddi fonksiyonlar icra edecek" dedi. Bu çalışmanın İstanbul, Beylikdüzü'nde yapılıyor olmasından onur duyduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Uzun, insanlığın geleceğini aydınlatan bu tür çalışmalara belediye olarak memnuniyetle her zaman ev sahipliği yapmak istediklerini belirtti.

Destek İçin Şükran….

Uluslararası Kabartma Kur'an Hizmetleri Birliği Geçici Başkanı Selahattin Aydın ise "Farklı dillerde yazılan Kuran-ı Kerim'lerin aynı sistemle okunup yayılmasının amaçlandığı Uluslararası Braille Kur'an Konferansı kapsamında bize verdikleri destekler için Sayın Başkanımız Yusuf Uzun ve ekibine buradan teşekkür etmek isterim" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selahattin Aydın Beylikdüzü Yusuf Uzun Ercan Ay Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title