Haberler

Belediye Personeline Performans Kursları

Güncelleme:

Esenler Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü Kurumsal Kabiliyet Ve Kapasitenin Arttırılması Amacıyla Hizmet İçi Eğitim Seminerleri Düzenledi.

Esenler belediyesi insan kaynakları müdürlüğü kurumsal kabiliyet ve kapasitenin arttırılması amacıyla hizmet içi eğitim seminerleri düzenledi. 4 ay boyunca devam eden seminerlere 785 personel katıldı. Seminerlere zaman zaman Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da katılarak, bilgi ve tecrübelerini personelle paylaştı.

Belediye çalışanlarının performansını artırmak ve hizmet içi eğitimi sağlamak amacı ile çalışma yapan Esenler Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürlüğü, personelin çalışma sistemindeki yeniliklerden haberdar olması ve vatandaşla ilişkilerini daha sağlıklı yürütebilmesi için moral ve motivasyon seminerleri düzenledi.

Yusuf Özkan Özburun, Hakan Bozkurt gibi alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştirilen seminerlere katılım oldukça yüksek oldu. Ramazan Bingöl Tesislerinde gerçekleştirilen eğitimler, bilgi kapasitesini artırmanın yanı sıra personelin çalışma arkadaşlarıyla güzel bir ortamda bir araya gelerek kaynaşmalarına da katkı sağladı.

Eğitimler devam edecek

Yaklaşık 4 ay süren seminerlerde personele, Etkin Takım Çalışması, Halkla İlişkiler ve Motivasyon, Yazışma Kuralları ve Dosyalama, Zabıta Tarihi, Yangın Söndürme Eğitimi, AB Gıda Müktesebatı, Stratejik Planlama, Çalışanlar Arası Etkili İletişim Ve Kurumsal Motivasyon, Performans Programı ve Performans Esaslı Bütçeleme gibi konularda eğitim verildi.

Eğitim konularını belirlerken birimlerin ihtiyaçlarını göz önüne alarak planlama yaptıklarını söyleyen İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Aydın Polat, yapılan seminerlerin personel tarafından oldukça olumlu karşılandığını ve katılımın yüzde 89 civarında gerçekleştiğini söyledi. Polat, Esenler Belediyesi personeli olarak halka daha iyi hizmet verebilmek ve yeniliklerden haberdar edebilmek için eğitim çalışmalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da zaman zaman seminerlere katılarak bilgi ve tecrübelerini personelle paylaştı. Her kurum ve kuruluşta eğitimlerin devamlılığının sağlanması gerektiğini belirten Göksu, "Hiçbir şey yerinde durmuyor. Gelişen teknoloji ve hizmet anlayışları bilgilerin sürekli güncellenmesini istiyor. Vatandaşın beklentileri doğrultusunda hizmet sunabilmemiz için hizmet içi eğitimler şart. Eğitimlerle personelimizi daha donanımla ve zinde tutuyoruz. İhtiyaç görüldükçe eğitimlerimiz devam edecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title