Haberler

Belediye Meclisi Veda Gecesi Yapıldı

Güncelleme:

30 Mart yerel seçimlerinin yaklaşması ile beraber Uşak Belediyesi Meclisi veda toplantısı gerçekleştirdi.

Dülgeroğlu Oteli'nde gerçekleşen veda yemeğine Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın yanı sıra AK Parti, MHP,CHP ve bağımsız belediye meclis üyeleri, Uşak Belediyesi birim müdürleri katıldı. Toplantıda belediye meclis üyelerine bir veda konuşması yapan Belediye Başkanı Ali Erdoğan, iyisiyle kötüsüyle belediye meclisi ile güzel işler başardıklarını kaydetti. Görevde oldukları 5 yıl boyunca Uşak'ın hayati konularında koordineli çalıştıklarını anlatan Erdoğan,"İlimizin gelişimi adına belediye meclisi olarak birçok konuda elimizden geleni yaptık. Çalışmalarımızda meclisimiz ile birlikte en ince ayrıntınsa kadar inceledik. Sonuç olarak ilimizin kazanacağı projeleri başardık. Bugün böyle güzel bir dönemi daha bitirdik" dedi. Meclis üyelerinin birikimleri ile kent için fayda sağlayacağına inandıklarının altını çizen Erdoğan, birikimler ile Uşak'ın daha da ilerleyeceğine inançlarının tam olduğunu bildirdi. Kendi dönemlerinde bulunan belediye meclis üyelerinin bazılarının meclis için tekrar aday olduğunu gördüğünü aktaran Erdoğan,"Yeni dönemde şu anki dönemden arkadaşlarımızın tekrar aday olduğunu görmekteyiz. Bu tecrübeler ile kentimizde projelerin daha ayağı sağlam basar gale gelecektir. Tek üzüntümüz bu dönemde belediye meclisimizden kaybettiğimiz bir arkadaşımızdır. Bu vesile ile Ramazan Karahan arkadaşımıza tekrar rahmet diliyorum. Önümüzdeki dönemde bizde elimizden geldiğince yeni yönetime destek olacağız" ifadesini kullandı

Uyumlu çalıştık

Uşak belediye meclisinin 5 yıl içinde uyumlu çalıştığına işaret eden Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Belediyemiz kentimizin en iyi yerlere gelmesi adına birçok projeye imza atmaktadır. Projelerimiz kentimizin daha da cazibe merkezi haline gelmesi ve geleceğine etki etmesi açısından oldukça değerlidir. Projelerimizi yaparken belediye meclisimizin fedakarca çalışması da bizler için çok değerli oldu. Biz kentimizin hayati projelerinde belediye meclisimizin katkılarını hep aldık. Bazen anlaşmazlıklar olsa da bu anlaşmazlıkları aşmasını bildik. Sonuç olarak acısı ile tatlısı ile 5 yılı beraber bitirdik. Belediyeler her ne kadar siyasi kurumlar olsa da bu dönemde kent menfaatleri için siyaset göz ardı edildi. Bu bizler için çok önemlidir. İnanıyoruz ki önümüzdeki dönemde de bu fedakar çalışma ara vermeden devam edecektir. Yeni dönemde bütün belediye meclis üyelerinin kent menfaatleri için güzel bir çalışma sergileyeceğin düşünmekteyiz. Yeni dönemde belediye meclisinden tekrar aday olan arkadaşlarımızı görüyoruz. Her şeyden önce iki belediye meclis üyesi başkanlık için yarışıyor. Meclisteki tecrübelerin arkadaşlarımıza fayda sağlayacağını düşünüyorum. Biz elimizden geldiğinde yeni döneme katkı sağlayacağız. Diğer yandan bu vesile ile vefat eden belediye meclis üyemiz Ramazan Karahan'a rahmet diliyoruz" dedi.

Belediye meclis üyelerinin konuşmalarının ardından Başkan Ali Erdoğan belediye meclis üyelerine plaket takdim ederken, belediye meclis üyeleri adına Başkan Ali Erdoğan'a plaketini ise AK Parti Belediye Meclis Üyesi Emel Taylan verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Erdoğan Ak Parti Uşak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title