Haberler

Belediye İle Tetaş Arasında Şehiriçi Taşıma Anlaşması İmzalandı

Güncelleme:

24 Milyon liraya kazanan Tekirdağ'lı Minibüsçülerin oluşumu ile kurulan Tetaş Taşımacılık A.Ş Tekirdağ Belediyesi ile anlaşma imzaladı.

Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç'ın makamında gerçekleştirilen, CHP İl Başkanı Recep Palabıyık, Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter, Kent Konseyi Başkanı Levent Gündoğdu, Belediye Meclis Üyesi Hasan Önbey ve Tetaş Yönetiminin de hazır bulunduğu imza töreninde sözleşmeye Belediye adına Başkan Adem Dalgıç Tetaş Taşımacılık A.Ş adına da Başkan İlyas Küçükmidil imza attı.

İmza töreninde konuşan Başkan Dalgıç 'Bu işte tecrübe sahibi olarak taşımacılık işini en iyi şekilde yapacağınıza inanıyorum. İhalenin tüm Tekirdağ halkına hayırlı olmasını diliyorum ' dedi.

Sözleşmenin bir örneğini Başkan Dalgıç'tan alan Tetaş Başkanı İlyas Küçükmidil de Tekirdağ halkına en iyi hizmeti sunacaklarını söyledi. Yeni Firma taşıma işini 3 Mart 2013 'te devir alacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tekirdağ Belediyesi Adem Dalgıç Gündoğdu Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title