Haberler

Belediye Değil Vatandaş Kazanacak

Güncelleme:

CHP'nin İzmit Adayı Sefa Sirmen, önceki akşam Kozluk'ta misafir olduğu evde, imarla konusunda vatandaşla belediye arasında adaletsizlik var." dedi.

İmar değişikliğine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulunan Sirmen;

Her akşam pek çok mahallede ev ziyaretleri düzenleyen CHP'nin İzmit Adayı Sefa Sirmen, önceki akşam Kozluk'ta misafir olduğu evde, imarla konusunda vatandaşla belediye arasında adaletsizlik var." Dedi.

Ev ziyaretlerine hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, önceki akşam Kozluk Mahallesi İsmail Kolaylı Caddesi üzerinde yaşayan Özlem-Ziya Borucu çiftinin evine konuk oldu. Çevrede yaşayanların da oldukça yoğun ilgi gösterdiği ziyarette Sirmen'in gördüğü ilgiden son derece mutlu olduğu gözlenen Sirmen kendisine ikram edile hamu işlerinin tadına bakmayı da ihmal etmedi.

DÜZENLEME YAPACAĞIZ

Sirmen her mahalle ziyaretinde olduğu gibi sorulan sorulara da yanıt verdi. Bir mahalle sakininin sorması üzerine İzmit'in imar durumlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Sirmen; İzmit'te ne yazık ki adaletsiz bir durum mevcut. Kent Konut ve Toki 18 katlı bina yapabiliyor. Vatandaşa ise 3.5 kattan fazlasına izin verilmiyor. Herkes eşit muamele görmeli, artık biraz da vatandaş kazanmalı. Vatandaşın arsasına değer kazandıracak düzenlemeleri yapacağız" dedi.

VATANDAŞ KAZANACAK

Sözlerine detaylarla devam eden Sirmen; Kentsel Dönüşüm adı altında vatandaşın arsası çok ucuza alınıyor ve bu arsalar üzerinden yüksek kat izinleriyle büyük bir rant yaratılıyor. Ancak bu durumdan vatandaş faydalanamıyor. Çünkü vatandaş aynı haklara sahip değil. Biz geldiğimiz zaman kimse bu zamana kadar olduğu gibi arsasını zorla vermek zorunda kalmayacak. Herkes arsasını rızasıyla vermek isteyecek, çünkü bizim sistemimizde kazancı vatandaş sağlayacak, belediye değil" dedi.

1- ÖZLEM-ZİYA BORUCU: Sirmen, Kozluk Mahallesi İsmail Kolaylı Caddesi'nde Özlem-Ziya Borucu çiftinin evine konuk oldu.

2- Sirmen vatandaşların başta evlerinin durumu olmak üzere pek çok sorusuna detaylı cevaplar verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Sefa Sirmen Kozluk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title