Haberler

Belediye Başkanları Birliği Olağanüstü Genel Kurulu

Belediye Başkanları Birliği Başkanı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, “Belediyelerimizin ve belediye başkanlarımızın hak ve menfaatlerini gözeten bir birlik olarak hizmet ve başarıyla büyümeyi hedefliyoruz” dedi.

Belediye Başkanları Birliği Başkanı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, "Belediyelerimizin ve belediye başkanlarımızın hak ve menfaatlerini gözeten bir birlik olarak hizmet ve başarıyla büyümeyi hedefliyoruz" dedi.

Belediye Başkanları Birliği Olağanüstü Genel Kurulu Holiday İnn Otel'de gerçekleştirildi. Genel Kurulda Belediye Başkanları Birliği'nin yeni Başkanı Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş oldu. 2012 yılında Osmaniye Eski Belediye Başkanı Davut Çuhadar'ın önderliğinde kurulan Belediye Başkanlığı Birliği Olağanüstü Genel Kurulu'na AK Parti Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan, Ayşe Keşir ve Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Birliğe üye çok sayıda belediye başkanları, Düzce'deki ilçe ve belde belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Keleş, "Amasya Eski Belediye Başkanımız, Gençlik ve Spor Eski Bakanımız Sayın İsmet Özarslan'ın genel başkanlığında önemli kazanımlar elde etti. Birliğimiz bugün ise üçüncü genel başkanını ve yeni yönetimini seçmeye hazırlanıyor. Yerel yönetimlerin gelişmesi, belediye başkanlarının haklarının korunması, belediyeler ve belediye başkanları arasındaki koordinasyonun, bilgi paylaşımının sağlanması amacıyla kurulan birliğimize genel başkan olarak layık görülmek benim için büyük bir şereftir. Bu görevi bana layık gören siz değerli başkanlarımıza, yönetim kurulu üyelerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Bizler bir şehrin belediye başkanıyız. Yerel yöneticisiyiz. O şehri hak ettiği yere getirmek, hemşehrilerimize yaşanabilir bir kent sunmak üzere seçilen kişileriz. Her şeyden önce omuzlarımızda halkımızın verdiği güvenoyunun ağırlığı var. Önümüzde ise onların bu güvenini boşa çıkartmadan yürümemiz gereken meşakkatli bir yol var. İşte bu yolda sizlerle birlikte el ele, omuz omuza yürümek istiyoruz. 81 ilimizin il, ilçe ve belde belediye başkanlarıyla tek yürek olup daha önce belediye başkanlığı görevini üstlenen büyüklerimizden aldığımız feyz ile yeni başarılara imza atmayı hedefliyoruz. Belediye Başkanları Birliği olarak, yerel yönetimleri güçlendirmek, belediye başkanlarımız arasında bilgi paylaşımını ve koordinasyonu geliştirmek istiyoruz. Belediyelerimizin ve belediye başkanlarımızın hak ve menfaatlerini gözeten bir birlik olarak hizmet ve başarıyla büyümeyi hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Keleş, konuşmasına şöyle devam etti:

"Gelecekle ilgili belirlediğimiz birçok hedefimiz var. Hızlı ve gayretli çalışma ile sizlerinde desteği ile bunları tek tek gerçekleştirmek istiyoruz. Belediye başkanlarımızın saygın kişiliğini korumak ve onları fazlasıyla hak ettikleri en üst noktaya taşımak. Başkanlarımızın özlük haklarını istenilen noktaya çıkarmak."

Konuşmaların ardından Kurucu başkan Davut Çuhadar'a Başkan Keleş hediye takdiminde bulundu. Delegeler yeni başkanını seçmek için oylarını kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Davut Çuhadar Mehmet Keleş Osmaniye Düzce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title