Haberler

Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Güven Tazeleyen Ahmet Ünal'ı Ziyaret Etti

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geçtiğimiz ay yapılan Bozüyük Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde güven tazeleyen Ahmet Ünal’ı ziyaret ederek yeni çalışma döneminde başarılar diledi.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, geçtiğimiz ay yapılan Bozüyük Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası seçimlerinde güven tazeleyen Ahmet Ünal'ı ziyaret ederek yeni çalışma döneminde başarılar diledi.

Başkan Bakıcı, göreve geldiği günden itibaren odalar ve dernekler ile irtibat halinde olduğunu belirterek, dernek ve odalar ile istişare içinde olmalarının vatandaşlara ve oda üyelerine en iyi hizmeti vermek için çok önemli olduğunu vurguladı. Ziyaretinde Bozüyük'te devam etmekte olan projeler ve oda üyelerinin talepleri konusunda görüşen ikili, bir süre sohbet etti. Ziyaretin sonunda Oda Başkanı Ahmet Ünal, nazik ziyareti ve kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fatih Bakıcı Ahmet Ünal Bozüyük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title