Haberler

Belediye Başkanı Çoban: "5 Sene Önce Adamın Nereye İşediğini Görüyor Belediyeler"

Afyonkarahisar Belediyesinin termal kamera ile kentte görüntüleme yaptığı iddiası üzerine gerçekleştirilen basın toplantısında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın verdiği “çiş eden adamın görüntülenmesi” gibi örnekler hem güldürdü hem düşündürdü.

Afyonkarahisar Belediyesinin termal kamera ile kentte görüntüleme yaptığı iddiası üzerine gerçekleştirilen basın toplantısında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın verdiği "çiş eden adamın görüntülenmesi" gibi örnekler hem güldürdü hem düşündürdü.

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından Hıdırlık tepesi ile birlikte kentin muhtelif noktalarına kurulan termal kamera sistemi tartışmalara neden olmuştu. Tartışmalar üzerine bir basın toplantısını düzenleyen Başkan Burhanettin Çoban'ın verdiği görüntüleme örnekleri basın mensuplarını güldürdü. Başkan Çoban, açıklamasında şunları söyledi:

"Şehirde termal kamera da dahil olmak üzere toplam 30 kameramız var. Bir öğrencimiz dedi ki bu kamerayı kaldırın dedi halbuki kameraların kayıt özelliği de yok şimdi artık var da. Bize mail atmış bu kamerayı kaldırın diye. Niye dedik 'babam kameranın benim evin orda olduğunu öğrendi evde miyim değil miyim? Işıktan beni kontrol ediyor.' ya arkadaşlar bugün kasabalarda bile canlı kameralar var. Daha size ben biraz da mizah olsun diye anlatayım, bizim Gömü Belediye Başkanımız var bundan 5 sene önce kamera kurmuş canlı da izlettiriyor Belçika'daki hemşehrilerine. Telefon geliyormuş 'ana çeşmenin başına git seni göreceğim' diye o ona el sallıyor o da ona el sallıyor. Bunun şimdi mizah kısmına geleceğim, Gömü Belediye Başkanımız da 'ben de zaman zaman kameralara bakıyorum diyor, bir baktım kameraya diyor bizim Hulusi bir yere işiyor, aldım hoparlörü Hulusi niye oraya işiyorsun?' dedim diyor. Hulusi hemen fermuarını kapattığı gibi hemen koşuyor diyor. ya arkadaşlar bu benim bahsettiğim 5 sene önce adamın nereye işediğini görüyor belediyeler. Hatırlayın arkadaşlar karayollarına TEDES diye bir sistem geldi ilk yazdığı cezalarda ne oldu biliyor musunuz bir beyefendi evli olduğu halde yanına bir kız arkadaşını alıyor onunla seyahat yapıyor tak radara giriyor ceza geliyor e ceza neyle geliyor ihbarnameyle geliyor yanında bayan var hadi bakalım al sana facia aile faciası." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Burhanettin Çoban Gömü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title