Haberler

Belediye Asfalt Sezonunu Açtı

Güncelleme:

Başkan Selmanoğlu'ndan ekiplere inceleme

Elazığ Belediyesi 2013asfalt sezonunu açtı. Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu,1983 yılında kurulan asfalt şantiyesinin rezerve edilmesi dolaysıyla asfalt şantiyesinde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hampınarı mevkisinde bulunan Elazığ Belediyesi asfalt şantiyesinin revizyon edilmesi dolaysıyla Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Selmanoğlu, Fen İşleri Müdürü Harun Reşit Polat'tan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Uzun bir süre şehrimize hizmet etmiş Belediyemiz asfalt şantiyesinin yenilenmesi gerekiyordu diyen Fen İşleri Müdürü Harun Reşit Polat, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"1983 yılında kurulan asfalt şantiyesinin rezerve edilmesi gerekiyordu. Bizler de şantiyenin fırın sistemini, brülör sistemini ve kazanları hepsini yeniledik. Ayrıca daha önce torbalama yöntemiyle toz alımı yapılıyordu şimdi vakumlu sisteme dönüştürdük. Daha randımanlı çalışmasını sağladık."

YENİ ASFALT PİLENTİ KURULUYOR:

Şehrin sürekli büyümesi ve gelişmesi karşısında eski asfalt plentinin de ihtiyaca cevap veremeyeceği için yeni bir asfalt plenti kurma çalışmalarına başladıklarını ifade eden Fen İşleri Müdürü Harun Polat şunları söyledi: Teknolojik yenilikleri barındıran bir yeni asfalt plenti yanında bir adet fereze makinesi ve bir adet de finişer olmak üzere yeni bir üniteyi kısa zamanda hizmete sokacağız."

Yağışlı dönemin bitmesiyle birlikte 2013 yılı asfalt sezonunu açtıklarını belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Uzun yıllardır bu plent tesisimiz şehrimize hizmet ediyordu ama rezerve edilmesi gerekiyordu bizler de bu asfalt plentinin 170 parçasını değiştirdik. Saatte 70 ton üretim kapasiteye ulaştı. Ayrıca kısa bir süre içersinde şehrimiz yeni bir asfalt plent tesisine daha kavuşacak. Yeni plent tesisiyle birlikte günde 120 kamyon asfalt üretmiş olacağız. Bu sayede doğalgaz çalışmalarından dolayı ve iletişim hataların yer altına alınmasından dolayı bozulan yollarımızı en kısa sürede asfaltlayıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Selmanoğlu Harun Reşit Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Ekmeğe zam var mı? Ekmeğe zam gelecek mi, kaç TL olacak? Lovely Runner 9. bölüm ne zaman? Lovely Runner 9. bölüm yayınlandı mı? YENİŞEHİR ARNAVUTKÖY KURA ÇEKİMİ CANLI: THY Emlak Konut Yenişehir evleri Arnavutköy kura çekimi nereden izlenir? İstanbul - Sivas yüksek hızlı tren açıldı mı? İstanbul - Sivas YHT başladı mı, kaç saat sürüyor? Cumartesi günü kargolar açık mı? Cumartesi günü kargolar saat kaça kadar açık, dağıtım yapıyor mu 2024? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü (Yarın) noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Hangi surede iki besmele vardır? Hangi surede iki besmele geçmektedir? 4 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 4 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 4 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 4 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title