Haberler

Bedirhan Gökçe, Konya Da Yurtkur Öğrencileriyle Buluştu

Güncelleme:

Yurtkur Konya Bölge Müdür Yardımcısı Mahmut Danayiyen, yurt müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Konya YURTKUR Bölge Müdürlüğü tarafından Çanakkale şehitleri ve İstiklal Marşı konulu şiir gecesinde; Bedirhan Gökçe'nin de katıldığı Mevlana Üniversitesi konferans salonunda anma programı düzenledi

Mevlana Üniversitesi konferans salonunda düzenlenen programa Yurtkur Konya Bölge Müdür Yardımcısı Mahmut Danayiyen, yurt müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Anma programına ilgi fazla olunca salon kısa sürede doldu ve birçok kişi koridorlarda, merdivenlerde oturmak zorunda kaldı daha sonra ek salon açılıp görüntü salon ekranına yansıtıldı.

Sanatçı Bedirhan Gökçe, Çanakkale Şehitleri'ni anma programında yer alarak, kahramanlık şiirlerini okudu. Gökçe, özellikle Mehmet Akif Ersoy'un şiirleriyle salondakileri duygulandırdı. Gökçe'nin Çanakkale Savaşı sırasında yaşanmış

'Kınalı Kuzular, Seyit Onbaşı, Yahya Çavuş' gibi birçok Mehmetçiğin hikayelerini anlatırken ise duygu dolu anlar yaşandı.

Anma programının sonunda Konya Yurtkur Bölge müdür yardımcısı Mahmut Danayiyen, sanatçı Bedirhan Gökçe'ye çiçek ve plaket verdi.Bir konuşma yapan Danayiyen,bu programı düzenleyen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'a ve katılımlarından dolayı yurt müdürlerine,öğrencilere teşekkür etti.

Proğrama katılan öğrencilerin açıklamasında muhteşem bir geceydi emeği geçen herkese teşekkür ederiz devamını bekleriz ifadesinde bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bedirhan Gökçe Çanakkale Konya Güncel Haberler

title