Haberler

Bedirhan Gökçe İle Altındağlılar Şiire Doydu

Güncelleme:

Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde Bedirhan Gökçe rüzgârı esti.

Şiirin usta isimlerinden Bedirhan Gökçe, Ankaralılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da hayranlarıyla Hamamönü'nde buluşan Bedirhan Gökçe, en güzel şiirlerini Altındağlılar için okudu.

"Doğduğum yerde sahne almak muhteşem"

Doğdu yerde sahne almanın tarif edilemez bir duygu olduğunu dile getiren Gökçe, Ankara'nın kendisi için çok farklı bir yerde olduğunu söyledi. Gökçe, Hamamönü'nün eşsiz yapısına değinerek "Doğduğum zamanı bir kenara bırakın daha 10 yıl öncesine kadar Hamamönü bu şekilde değildi. Hamamönü'ne bu güzelliği katan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'ye şükranlarımı sunuyorum" dedi. Mehmet Akif Ersoy hayranı olduğunu da ifade eden Gökçe, Hamamönü sokaklarının sanat, edebiyat, şiir ve türkü dolu olduğunu belirtti. Bedirhan Gökçe, annesinin ve babasının yer aldığı son klibi Ankara'da çektiklerini de hatırlattı.

Hamamönü sokaklarını gezen Gökçe, hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. Konsere büyük ilgi gösteren Ankaralılar, Bedirhan Gökçe şiirlerine eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bedirhan Gökçe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title