Haberler

Beden Eğitimi Öğretmeni Bilal Pala İçin Mevlit Okutuldu

Güncelleme:

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde trafik kazasında hayatını kaybeden beden eğitimi öğretmeni Bilal Pala için mevlit okutuldu. Mevlide, ilçe yöneticileri, ailesi, meslektaşları ve öğrenciler katıldı.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, trafik kazasında hayatını kaybeden beden eğitimi öğretmeni Bilal Pala için mevlit okutuldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Pala'nın görev yaptığı 75. Yıl Anadolu Lisesi öğretmenleri ve meslektaşları tarafından Osmaneli Belediyesi Sakarya Göksu Düğün Salonunda mevlit programı düzenlendi.

Mevlide, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Belediye Başkanı Münür Şahin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Döş, İlçe Müftüsü Recep Işıldar, vefat eden öğretmenin ailesi, mesai arkadaşları, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

29 Aralık'ta memleketi Bursa'ya gitmek için motosikletiyle yola çıkan Bilal Pala (36), İznik yakınlarında geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Osmaneli Bilecik Trafik Kazaları Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title