Haberler

Yıldırım, Salı Günü Mecliste Yemin Edecek

Güncelleme:

Mahkeme kararıyla tahliye edilen BDP Mardin Milletvekili Yıldırım: Serbest kalan arkadaşlarımızın da katılımıyla salı günü yeminimizi edeceğiz.

Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesinin kararıyla dün tahliye edilen BDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, "Serbest kalan arkadaşlarımızın da katılımıyla salı günü yeminimizi edeceğiz" dedi.

BDP İl Teşkilatında partililerin "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunduğu milletvekili Yıldırım, kadınlarla bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

Aynı davadan yargılanan ve geçen yıl tahliye edilen cezaevi arkadaşlarıyla da görüşen Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, bundan sonra daha fazla sorumluluk hissederek çalışacağını söyledi.

Farklı duygular içinde olduğunu anlatan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Bazı duygular gerçekten ancak yaşanır, hissedilir. O hissiyatın ifadesi olamaz diye düşünüyorum. Mesela annelerin beni kucaklayıp öpmesi ve bana, 'seni tekrar aramızda görmek ne kadar güzel' demelerini dünyanın bütün maddiyatına değişemem. Şu an gerçekten iki yönlü bir duygu yaşıyorum. Bir taraftan yüreğimin yarısı cezaevinde, bir taraftan da yine bu halkın arasında olmak, bu demokrasi, eşitlik, özgürlük mücadelesini vermek de başlı başına bir gururdur."

Yıldırım, vekilliğinin uzun bir süresini cezaevinde geçirdiğini, bunun telafisi için de daha fazla çalışacağını bildirerek, "Pazartesi Ankara'ya gidiyoruz, toplantımız var. Salı günü de gurup toplantımız var. Serbest kalan arkdaşlarımızın da katılımıya salı günü yeminimizi edeceğiz" ifadelerini kullandı. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Güncel

Bedrettin Yıldırım Gülser Yıldırım Diyarbakır Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title