Haberler

BDP'den Şivan Perver'e Nevruz Ambargosu

Güncelleme:

BDP, Diyarbakır'da 21 Mart Cuma günü düzenlenecek Nevruz etkinlikleri için oluşturulan davetli listesinde Şivan Perver'e yer vermedi.

BDP, Kürt sanatçı Şivan Perver'e "Nevruz" ambargosuna hazırlanıyor. Diyarbakır'da 21 Mart Cuma günü düzenlenecek Nevruz etkinlikleri için oluşturulan davetli listesinde Şivan Perver'e yer verilmedi.

GEÇEN YIL DAVET EDİLDİ AMA KATILMADI

Akşam gazetesinin haberine göre, Etkinlik hazırlıklarını yürüten BDP Diyarbakır İl Örgütü, davet edildiği halde geçen yıl düzenlenen Nevruz kutlamasına katılmayan, ancak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın davetlisi olarak Barzani'nin de katıldığı Diyarbakır buluşmasına gelen Perver'i, davetli listesine almadı.

SON DAKİKA SÜRPRİZ OLMAZSA BU YIL DAVET YOK

Son dakikada bir sürpriz olmazsa Perver kutlamalara davet edilmeyecek. Akşam'a bilgi veren BDP Diyarbakır İl Başkanı Zübeyde Zümrüt, davetli listesinde Perver'in yer almadığını doğruladı. Zümrüt şöyle konuştu:

"KENDİ ARAMIZDA BİR KEZ DAHA TARTIŞACAĞIZ"

"Davetli listesi üzerinde son rötuşları yapıyoruz. Tamamlandıktan sonra listeyi medyayla da paylaşacağız. Şivan Perver'e davet göndermedik. Ancak yine de davet edilip edilmemesi konusunu kendi aramızda bir kez daha tartışacağız.

SALİH MÜSLİM VE MESUT BARZANİ DAVETLİ LİSTESİNDE

Etkinliklere Rojava'dan da kalabalık bir heyet katılacak. Listede PYD Eşbaşkanı Salih Müslim ve Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani'nin olduğu öğrenildi.

"2 MİLYONUN ÜZERİNDE KATILIM BEKLİYORUZ"

Güvenliğin polis yerine yine partililer tarafından sağlanacağını söyleyen Zümrüt, Diyarbakır dışından katılımlar için il örgütlerinin otobüs ayarladığını belirtti. Dünyanın birçok ülkesinde bulunan Kürtlere çağrı yaptıklarını belirten Başkan Zümrüt, "Bu yıl 2 milyon kişinin üzerinde katılım bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mesut Barzani Şivan Perver Diyarbakır 21 Mart Güncel Haberler

500

Yorumlar (11)

melekrabisimm.00@outlook.com:

inşallah kürtler birbirlerine düşerde bu ülke rahat eder

22
83
yanıtYanıtla
Ak Gençlikrime10@hotmail.com:

Türk Kürt kardeştir binlerce yıldan beri böyledir ve devam edecektir. Sen ve senin gibi bölücü pisliklerin bu ülkede yeri yoktur.

yanıt0
yanıt0
rıdvanguneykayahayaloglu@hotmail.com:

melek sen Rıdvan teymurtasa faceden mesaj at kurtlerın mesajını orda aktarayım sana burdan degıl

yanıt0
yanıt0
emre5556the-end-65@hotmail.com:

melek insallah ailen yerin dibine girer

yanıt0
yanıt0
sırçaovsemes8@gemail.com:

Biz kürtler bu ülkede rahat etmedikçe hiç kimse rahat etmeyecek.

43
14
yanıtYanıtla
kendal azadmerxok@gmail.com:

kurtler sayesinde varsınız bu ne buyuk nankorluk bu nasıl insanlı ve şeref yoksunluğudur allah senın uzerıne laten yağdırsın inşallah

22
6
yanıtYanıtla
Berivan Haykobadsouls@mynet.com:

Kendal kardeş öncelikle kimse kimsenin sayesinde varolmaz. Herşey Allah'ın sayesinde varolur. İkincisi Kürtler yüzyıllardır Türklerin en yakın kardeşleri olmuşlardır. son 90 yılda olanlar bu kardeşlin üzerine gölge düşürmüştür. Fakat bu böyle devam etmeyecek inşallah. Türk Kürt birbirini tekrar sevmedikçe bu ülke ve bu coğrafya perişan olur.

yanıt0
yanıt0
Rojda Diyarbekirbadsouls@mynet.com:

Ben Diyarbekirli bir Kürt kızıyım. Eşim Kırşehirli bir Türk. Ben ne yapayım?

13
8
yanıtYanıtla
özdemirdenz1234@mynet.com:

sizlere ben saygıyla bakıyorum benım babam kürt annem türkmen yeter artık demekki birlikte yaşıya bılıyor bu ınsanlar bunu bı anlayın artık ınsan olun yeter

yanıt0
yanıt0
cahitfire_1971@hotmail.com:

kürdü türkümü var ya hepimiz bu ülkenin birinci derecede vatandaşlarıyız burakın artık bu cahil yaklaşımlarıda birlikte süper güc olma yolunda devam edelim,ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKALIM YOKSA BİRİLERİ GELİR ÜZERİMİZE MIÇAR,akıllı olun

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title