Haberler

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, AA'nın 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı

Güncelleme:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Anadolu Ajansının (AA) 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı 'Yılın Kareleri' oylamasına katıldı. Destici, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında 2023 yılı boyunca çektiği fotoğrafları inceleyerek 'Haber', 'Çevre-Yaşam', 'Spor', 'Gazze: Kanıt' ve 'Deprem: Umut' kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Anadolu Ajansının (AA) 2023'e damga vuran olaylara ait fotoğrafların yer aldığı "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı.

Destici, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içinde ve dışında 2023 yılı boyunca çektiği fotoğrafları inceleyerek "Haber", "Çevre-Yaşam", "Spor", " Gazze : Kanıt" ve " Deprem : Umut" kategorilerindeki fotoğrafları oyladı.

AA'nın "Yılın Kareleri" oylaması ve çekilen fotoğrafların kalitesi ve anlamı açısından Anadolu Ajansını tebrik eden Destici, oylamanın daha önceki yıllarda üç başlıkta yapıldığını bu yıl ise Gazze : Kanıt ve Deprem: Umut kategorilerinin de eklenmesiyle 5 kategoriye çıkarıldığını söyledi.

"Haber "kategorisinde Mahmut Serdar Alakuş'un "Gökyüzü akrobasisi" adlı fotoğrafına oy veren Destici, "Çevre-Yaşam" kategorisinde Ali Atmaca'nın "Gökyüzü köprüsü" fotoğrafını seçerek, bulutların arasından görünen İstanbul Köprüsü'nden çok etkilendiğini ifade etti.

"Spor" kategorisinde Aytaç Ünal'ın "Gölge süvari" adlı fotoğrafına oy veren Destici, " Gazze : Kanıt" kategorisinde Belal Khaled'in "Haykırış", "Deprem: Umut" kategorisinde ise Murat Şengül'ün "Hoşgeldin" fotoğraflarını oylayarak, foto muhabirlerini tebrik etti.

Mustafa Destici, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına bu yıl özel olarak İsrail'in Gazze'ye saldırılarını ve oradaki on binlerce masumu katletmesini yansıtan fotoğrafları kategorilerine eklemesinin çok kıymetli olduğunu dile getirdi.

6 Şubat depremlerinin de fotoğraf karelerine yansıtılmasının değerli olduğunu belirten Destici, Gazze ve deprem konusunun önemine değinerek bu fotoğrafları kategoriye eklediği için Anadolu Ajansını tebrik etti.

Fotoğrafların hepsinin birbirinden değerli ve anlamlı olduğunu, fotoğrafları seçerken çok zorlandığını ifade eden Destici, Gazze ve deprem denildiğinde çok duygusallaştığını, fotoğraf seçimi yaparken de duygusal davranarak seçim yaptığını belirtti.

Haberde, Anadolu Ajansının eline kimsenin su dökemediğini vurgulayan Destici, Türkiye'de ve dünyanın her yerinde, deprem, yangın gibi afetlerde hep AA'nın var olduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Deprem Gazze Spor Politika Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title