Haberler

Bayrampaşa'da Dursun Ali Erzincanlı ile Şiir Ziyafeti

Bayrampaşa Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında Bayrampaşalılar ile buluşan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu ilahiler ve şiirler ile Namazgâh alanını dolduran vatandaşlara güzel bir Ramazan akşamı yaşattı.

Bayrampaşa Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında Bayrampaşalılar ile buluşan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu ilahiler ve şiirler ile Namazgah alanını dolduran vatandaşlara güzel bir Ramazan akşamı yaşattı.

Bayrampaşa Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında Yıldırım Mahallesi muhtarlık binası yanındaki Namazgah alanında sahne alan Dursun Ali Erzincanlı, okuduğu şiir ve ilahilerle alanı dolduran vatandaşlara güzel bir Ramazan akşamı yaşattı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programa Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner de katılarak, Dursun Ali Erzincanlı'ya hediye takdim etti. Aydıner, "Okuduğu birbirinden güzel şiirler ve ilahiler ile Bayrampaşalı hemşehrilerime güzel bir akşamı yaşatan Dursun Ali Erzincanlı'yı ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Dursun Ali Erzincanlı Bayrampaşa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title