Haberler

Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Güncelleme:

Karaman Valisi Murat Koca Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen Bayramlaşma Programına katıldı.

08 Ağustos 2013 Perşembe günü Polisevinde gerçekleştirilen bayramlaşma programına Vali Murat Koca'nın yanı sıra, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Karaman Milletvekili Lütfi Elvan, Garnizon Komutanı J.Alb. Selçuk Boz, Cumhuriyet Başsavcısı V. Ali Türk, KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Polisevindeki bayramlaşmanın ardından sırasıyla Karaman Açık Cezaevi ve İl Jandarma Komutanlığı ziyaret edilerek hükümlü ve askerlerin bayramı kutlandı. Hanımefendi Vildan Koca'nın da katılımıyla Karaman Devlet Hastanesinde hastalara bayram ziyareti ve geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Murat Koca görev başındaki İtfaiye teşkilatının bayramını kutladıktan sonra Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Buradaki ziyarette Vali Koca'ya Hanımefendi Vildan Koca, Vali Yardımcısı Sedat Yıldırım, İl Emniyet Müdürü Lütfü Sönmez ve eşi Zeynep Sönmez de eşlik etti. Sevgi evlerinde kalan çocukların ziyaret edilerek bayramlarının kutlanması ve hediyelerinin verilmesi ile kutlama programı sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ramazan Bayramı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title