Haberler

Bayrak Geçişinde Ayağa Kalkmayan Milli Eğitim Müdürünün 'Başı Dönmüş'

Güncelleme:

Bayrak geçit töreninde ayağa kalkmadığı için hakkında soruşturma başlatılan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Açıkgöz'ün, başı döndüğü için ayağa kalkmadığı ortaya çıktı.

Karaman Valiliği, Ermenek Kaymakamlığı tarafından düzenlenen nevruz şenliklerinde Türk Bayrağı'nın yanı sıra Türki Cumhuriyetleri'nin de bayraklarının yer aldığı geçit töreninde tüm protokol üyeleri ayağa kalkarken, ayağa kalkmayan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Açıkgöz hakkında soruşturma başlattı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Savaş İlkıdır da, şube müdürü Açıkgöz'ün, kendisine, saygı duruşu ve İstiklal Marşı sırasında ayağa kalktığını, ancak bayrak geçiş töreni sırasında başının döndüğü için ayağa kalkmadığını ve art niyeti olmadığını söylediğini bildirdi.

BİR TEK O AYAĞA KALKMAMIŞTI

Ermenek Kaymakamlığı ilçe merkezindeki Hasan Kalan Anadolu Lisesi bahçesinde dün nevruz şenlikleri gerçekleştirildi. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Türk Bayrağı'nın yanı sıra Türki Cumhuriyetleri bayraklarının da yer aldığı geçit töreni yapıldı. Öğrenciler, tarafından taşınan bayrakların protokol önünden geçişi sırasında, Kaymakam Eyüp Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı Bilgehan Yücel, Garnizon Komutanı Üsteğmen Murat Alver, Belediye Başkanı Uğur Sözkesen'in de bulunduğu protokoldeki tüm davetliler ayağa kalktı. Protokolde yer alan İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Açıkgöz bayrak geçit töreninde ayağa kalkmadı. Bayrak geçit törenini izleyen Açıkgöz'ün oturduğu yerden alkışladığı görüldü.

FARKINDA OLMADIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Bayrak geçit töreninde neden ayağa kalkmadığı sorulan Açıkgöz, olayın farkında olmadığını öne sürerek, "Yanımdakiler ağaya kalktı ama niçin ayağa kalktıklarını da bilmiyorum" diyerek kendisini savundu.

VALİLİK SORUŞTURMA BAŞLATTI

Karaman Valiliği de, bayrak geçit töreni sırasında ayağa kalkmadığı gözlenen İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Açıkgöz hakkında soruşturma başlattı.

BAŞI DÖNDÜĞÜ İÇİN AYAĞA KALKMAMIŞ

İl Milli Eğitim Müdürü Savaş İlkıdır da, Hasan Açıkgöz'ün, bayrak geçit töreni sırasında ayağa kalkmamasıyla ilgili yayınlanan haberler üzerine Açıkgöz ile bugün görüştüğünü belirtti. Açıkgöz'ün, başı döndüğü için ayağa kalkmadığı yönünde kendisini savunduğunu ifade eden İlkıdır, şöyle dedi:

"Çıkan haberler üzerine arkadaşımız Hasan Açıkgöz ile bugün görüştüm. Böyle bir hadisenin niçin yaşandığını sordum. O da, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunduğu sırada ayağa kalktığını ama bayrak geçit töreni sırasında başı döndüğü için ayağa kalkamadığını ve art niyetinin olmadığını söyledi. Arkadaşımın art niyetli olacağını düşünmüyorum. Ama yaşanan hadiseyi gerekli mercilere ilettim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Açıkgöz Ermenek Karaman Güncel Haberler

500

Yorumlar (196)

ermeni:

Tuvaletleri temizlediğimiz bir bez parçası ne varki bunda?

37
66
yanıtYanıtla
Garson ali:

Millet kafayı yemiş yahu, Adam küfürmü etmiş, kötü söz mü etmiş, cinayetmi işlemiş. Amma örümcek beyinlisiniz. . ben geçim derdinden tanıdıklarımı görmüyorum yolda bazen dalgınlıktan.

61
17
yanıtYanıtla
Müslüman Kürd:

bi karar verin Müslüman mısınız ? yoksa Putperest Şaman mısınız ?

59
8
yanıtYanıtla
antepli kürtmobilWeb@haberler.com:

Oraya bayrağımım sayesinde kaymakam olarak gittin, umarım yırtılmış kara lastik ermenek ayakkabıyla donersin..

8
53
yanıtYanıtla
YAZIK:

Kıvırma şimdi. hem neden ayağa kalktıklarını anlamadım diyor. (Bir Milli Eğitim Müdürü olarak!!! ) Şimdi de başım döndü diyor.

12
48
yanıtYanıtla
A.paşalı:

ulan hem tükürüyorlar hemen peşine yalıyorlar omurgasızlık dedikleri bu hal demekki şimdi sorsan en sevdiğim şiir BAYRAK şiiridir der

11
47
yanıtYanıtla
Kara mambaMobil-IOS:

Bayrak bir milletin namusu ve simgesidir ancak vatansız namussuzlar ona bir bez parçası diyebilir

15
40
yanıtYanıtla
Adaletin batsın dünya:

Başı dönen , sağlık durumu yetersiz bir adamı Milli Eğitim Müdürü yaparsanız olacağı bu. Adam zaten koltuğuna da sürünerek gidiyor.

10
44
yanıtYanıtla
İron Man:

Bayrağına saygısı olmayanın sahip çıkmayanın içinde vatan sevgisi de yoktur.

16
38
yanıtYanıtla
harekat44mobilWeb@haberler.com:

İktidara karşı söylenen sözlere artı puan veren bayrak ve milli duygular için söylenen güzel söze eksi veren şahıslar ya paralel cisiniz yada vatan haini

4
49
yanıtYanıtla
Tüm 196 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title