Haberler

Bayan Çolak TUŞBA Tekstili Ziyaret Etti

Güncelleme:

Vali eşi Gülsüm Çolak, "Birlik beraberliğimizi korudukça, çözemeyeceğimiz hiç bir sorunumuz olmaz."

Siirt Valisi Musa Çolak'ın eşi Gülsüm Çolak, birlik ve beraberliğimizi korudukça, Ülke ve il olarak, çözemeyeceğimiz hiçbir sorunun kalmayacağını söyledi.

Beraberinde Vali yardımcılarının eşleri Leyla Kalander, Sibel Saltaş, Asuman Pala ile birlikte, ilimizde yeni faaliyete başlayan TUŞBA Tekstili ziyaret eden bayan Çolak firma sahibi Mahmut Keleşoğlu'nun yanı sıra işçilerle de görüştü.

Büyük bir çoğunluğu bayan olmak üzere 100 civarında işçinin çalıştığını büyük bir memnuniyetle öğrendiğini belirten Çolak "Burada çocuklarımızın istihdam edilmeleri, bizleri mutlu ediyor, yıllardır evlerinde oturan ve tüketici olan bayanlarımızın böyle bir firmada iş bulup üretken hale gelmeleri, aile bütçesine katkıda bulunabilmeleri sevindiricidir. Bu nedenle firma sahibi Mahmut Keleşoğlu ile birlikte burada çalışan bayanlarımızı kutluyorum. Esasen birlik ve berberliğimizi koruduğumuz sürece gerek il olarak ve gerekse ülke olarak üstesinden gelemeyeceğimiz, çözemeyeceğimiz hiçbir sorunumuz olmaz.Yeterki biz beraberliğimizi, bütünlüğümüzü koruyalım. O nedenle bütün vatandaşlarımızın bu konuda duyarlı olmaları gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Firma sahibi Mahmut Keleşoğlu da bayan Çolak ve beraberindekilerin yaptıkları ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söyledi " Siirt'te çok sıcak ve büyük bir ilgi ile karşılaştım.Sorun yaşanmaması için adeta seferber olunuyor.Herkes bize destek olmaya çalışıyor.Sayın valimizin ardından, hanımefendi ve beraberindekilerde bizi ziyaret ederek moral verdiler.bende kendi adıma tüm müeteşebbisleri Siirt' te yatırım yapmaya davet ediyorum." diye konuştu.

PTT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, 2012 YILI PUL EMİSYON PROGRAMLARI İLE İLGİLİ DUYURU

PTT genel Müdürlüğüne gelen öneriler üzerine,yapılan çalışmalar sonucu, yönetmelikler, Pulculuk gelenekleri ve dünya pulculuğunda aranan konular göz önünde bulundurularak, hazırlanan 2012 yılı Pul Emisyon Programı ile ; Türk Pulculuğuna farklı bir boyut kazandırmak amacıyla Kişisel Pul hizmetinin verildiği, talep halinde ücret karşılığı,kişisel pul basılabileciği belirtildi.

Kişisel Pul basmak isteyenlerin, Kişisel Pul sözleşmesi ile başvuru formlarını, Ptt müdürlüklerinden temein edilebilecekleri belirtildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gülsüm Çolak Musa Çolak Siirt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title