Haberler

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde köy okuluna kütüphane yapıldı

Güncelleme:

Hasankeyf ilçesine bağlı Saklı Ortaokulu'nda hayırsever vatandaşların desteğiyle yapılan kütüphanenin açılışı törenle gerçekleştirildi. Kaymakam, Belediye Başkanı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün katıldığı törende, okullarda eğitim seviyesinin yükselmesi için çaba gösterileceği vurgulandı.

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde hayırsever vatandaşların desteğiyle köy okuluna kütüphane yapıldı.

Hasankeyf ilçesine bağlı Saklı Ortaokulu'nda "Atatürk Kütüphaneleri Projesi kapsamında hayırsever vatandaşların desteğiyle yapılan kütüphanenin açılışı amacıyla tören düzenlendi.

Törene, Kaymakam Mehmet Ali İmrak, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdussamed Oral, kurum personelleri ve iş insanı Zübeyde Aksoy katıldı.

İmrak, törende, okullarda eğitim seviyesinin yükselmesi için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini belirterek, "İnşallah bu güzel kütüphane güzel nesillerin ve iyi nesillerin yetişmesine hizmet edecektir. Eğitime olan destekleri için kütüphanenin kurulmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Programda, öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Hasankeyf Batman Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title