Haberler

Batman İki Aracın Çarptığı Motosiklet Sürücüsü Ölümden Döndü

Batman'da önceki akşam Bahçelievler Mahallesi'nde motosikletle seyir halinde olan 19 yaşındaki Ahmet Özel'e önce bir minibüs çarparak savurmasıyla birlikte karşı yönden gelen otomobilin altına girdi.

Batman'da önceki akşam Bahçelievler Mahallesi'nde motosikletle seyir halinde olan 19 yaşındaki Ahmet Özel'e önce bir minibüs çarparak savurmasıyla birlikte karşı yönden gelen otomobilin altına girdi.Çevrede bulunanların yardımıyla hastaneye kaldırılanÖzel, bugün taburcu edildi.

Kaza Batman'ın Bahçelievler Mahallesi'ndeki Eski Otogar Kavşağı'nda önceki akşam meydana geldi. Motosikletiyle seyir halinde olan Özel'e önce kavşaktan döneş yapmak isteyen bir minibüs çarptı. Özel, şiddetli çarpmasıyla motosikletiyle birlikte sürüklenerek karşı yönden gelen bir otomobilin altına girdi. Çevrede bulunanların yardımıyla otomobilin altından çıkarılan Ahmet Özel, umablunsla Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Özel, iki gün süren tedavisinin ardından bugün taburcu edilirken, kaza saniye saniye çevredeki işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Ahmet Özel Batman 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title