Haberler

Batman'da Yerel Yönetimler Zirvesi Yapıldı

Güncelleme:

Şanlıurfa Belediye Başkanı, Batman Üniversitesi'nde Düzenlenen "Yerel Yönetimler Zirvesi'ne Panelist Olarak Katıldı.

Gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamalar yapan ve yerel yönetimlerin sorunlarına dikkat çeken Belediye Başkanı Fakıbaba, Batman'da üniversiteli gençlerin ve esnafın büyük sevgi seliyle karşılaştı.

Türkiye Gençlik Konseyi'nin düzenlediği ve Batman Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen "Yerel Yönetimler Zirvesi'ne katılmak üzere İstanbul'dan Batman'a geçen Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'yı kalabalık bir heyet karşıladı.

Türkiye Gençlik Konseyi Genel Başkanı Rıdvan Söylemez, Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Çadırcı ve 2. Başkan Ekrem Özaydın tarafından Batman Havaalanında karşılanan Belediye Başkanı Fakıbaba soluğu Batmanlı esnafların yanında aldı.

Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Aydın, Özel Kalem Müdürü Nihat Karatoprak ile birlikte Batman'da trafiğe kapalı olan Gülistan Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Belediye Başkanı Fakıbaba daha sonra onuruna verilen öğlen yemeğine katıldı ve ardından Batman Üniversitesi'ne geçti.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam'ın maderatörlüğünde Batman Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Yerel Yönetimler Zirvesi"ne Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba'nın yanı sıra Batman Belediye Başkan Vekili Serhat Temel, Midyat Belediye Başkanı Şeyhmus Nasıroğlu ve Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gündüz panelist olarak katıldılar.

Batman Üniversitesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Yerel Yönetimler Zirvesi"nde bu kez korkulan olmadı.

Son günlerde üniversitelerimizde patlak veren "Yumurta Atma Eylemleri"ne inat Batmanlı üniversite öğrencileri katıldıkları panelde yumurta yerine panelistlerin yollarına karanfil bıraktılar.

Bu örnek davranıştan dolayı öğrencilere teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Urfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, yumurta atmak yerine karanfil bırakmanın çok önemli bir mesaj olduğunu söyledi.

Yerel yönetimler hakkında ve gündemdeki konulara ilişkin önemli açıklamaların yapıldığı panelde 15'er dakikalık konuşma yapan panelistler daha sonra soru ve cevap kısmında öğrencilerin merak ettikleri konulara açıklık getirdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title