Haberler

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif Edirne Valisi Yunus Sezer'i ziyaret etti

Güncelleme:

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Edirne Valisi Yunus Sezer'i ziyaret etti. Vali Sezer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Şerif'e teşekkür etti. Şerif de çalışmaları hakkında Sezer'e bilgi verdi. Ayrıca Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan ve beraberindeki heyet ve eski AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı da Vali Sezer'i ziyaret etti.

Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif, Edirne Valisi Yunus Sezer'i ziyaret etti.

Vali Sezer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Şerif'e teşekkür etti.

Şerif de çalışmaları hakkında Sezer'e bilgi verdi.

Ayrıca Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan ve beraberindeki heyet ve eski AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı da Vali Sezer'i ziyaret etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Ilıcalı Mahmut Arıkan Milletvekili Batı Trakya Yunus Sezer Kayseri Erzurum Edirne Valilik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title