Haberler

Başsavcı Çolakkadı'dan Halep'li Veda Yazısı

Güncelleme:

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından, İstanbul Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Turan Çolakkadı, bir veda yazısı yayınladı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığından, İstanbul Bölge Adliye Mahkemeleri Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Turan Çolakkadı, İstanbul Adalet Sarayının intenet sitesinden bir veda yazısı yayınladı.

Çolakkadı, internet sitesinden yayınladığı "Veda" başlıklı yazıda, "Üç yıla yakın yürüttüğüm, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden ayrılıyorum. Meslek hayatım boyunca adalet duygusu içinde hukukun üstünlüğü prensibine uygun davranmaya gayret ettim" ifadelerini kullandı.

Meslektaşlarının gayretli çalışmalarını takdir ettiğini belirten Çolakkadı, kendisini de onlardan biri olarak gördüğünü kaydetti.

Çolakkadı, şöyle devam etti:

"Adalet personelimizi de bizlerden farklı görmedim, kim işini iyi yapıyorsa onun takdir edilmesi gerektiğini hep vurguladım. Şimdi görevimi, geçmişte uzun yıllar birlikte çalıştığım, kendisini kardeşim gibi sevdiğim, benden devraldığı görevi üstün bir gayret ve başarıyla yürüteceğine inandığım, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı sayın Hadi Salihoğlu'na devrediyorum. Sizlere de elveda diyorum."

Çolakkadı yazısını, "İşte geldik gidiyoruz, şen olasın Halep şehri" dizeleriyle sonlandırdı.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Turan Çolakkadı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title