Haberler

Başkentte "Evde kal" çağrısına büyük oranda uyuluyor

Güncelleme:

Eskişehir yolu üzerinde araç trafiği Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yaya ve araç hareketliliği Güvenpark'taki güvercinler Ulus Heykeli çevresinde yaşanan yaya ve araç hareketliliği Sıhhiye Meydanı Kuğulu Park ve Tunalı Hilmi Caddesi Ağaç dalına çıkan kedi ANKARA - Yeni tip...

Eskişehir yolu üzerinde araç trafiği

Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yaya ve araç hareketliliği

Güvenpark'taki güvercinler

Ulus Heykeli çevresinde yaşanan yaya ve araç hareketliliği

Sıhhiye Meydanı

Kuğulu Park ve Tunalı Hilmi Caddesi

Ağaç dalına çıkan kedi ANKARA - Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında başkent Ankara'da "Evde Kal Türkiye" çağrısına büyük oranda uyulduğu görüldü.

İçişleri Bakanlığınca salgınla mücadele kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta uygulanan 3 günlük sokağa çıkma kısıtlaması tamamlanmasının ardından bazı kentlerde haftanın ilk gününde alışverişe çıkanlar nedeniyle bazı noktalarda kısmi hareketlilik yaşandı.

Ankara'da Kovid-19 tedbirleri kapsamında "Evde Kal Türkiye" çağrısına büyük oranda uyulduğu görüldü.

Yoğunluklarıyla bilinen Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanı, Tunalı Hilmi Caddesi, Ulus Meydanı ve parklar, sakinliklerini koruyor.

Kentin az da olsa insan ve trafik yoğunluğunun bulunduğu noktalarında görev yapan ekipler, vatandaşları "sosyal mesafe" kuralına uymaları için uyardı.

Öte yandan toplu taşıma araçlarını durdurup maske kullanımı kontrolü yapan güvenlik güçleri, maskesiz olduğu tespit edilen sürücü ve yolcuları ikaz ederek, şoför ve araçtakilerin ateşlerini ölçüyor.

Kaynak: AA / Güncel

15 Temmuz Evde Kal Kızılay Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title