Haberler

Başkentte "Evde kal" çağrısına büyük oranda uyuluyor

Güncelleme:

Ulus Meydanı'ndaki yaya ve araç trafiği Güvercinlere yem veren vatandaşlar Sıhhıye'deki araç trafiği 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda yürüyen vatandaşlar Kızılay'daki araç trafiği Duraklarda bekleyen vatandaşlar Pazar yerinde alış veriş yapan vatandaşlar Başkent Ankara'da "evde...

Ulus Meydanı'ndaki yaya ve araç trafiği

Güvercinlere yem veren vatandaşlar

Sıhhıye'deki araç trafiği

15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı'nda yürüyen vatandaşlar

Kızılay'daki araç trafiği

Duraklarda bekleyen vatandaşlar

Pazar yerinde alış veriş yapan vatandaşlar Başkent Ankara'da "evde kal" çağrısına büyük oranda uyuluyor

ANKARA - Başkent Ankara'da meydan, cadde ve parklarda yaya ve araç yoğunluğunun düşük seviyede kaldığı gözlendi. Dışarı çıkan vatandaşların ise maske ve siperlik taktığı, sosyal mesafe kuralına genelde riayet ettiği görüldü.

Şehrin işlek noktalarından 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı, Kuğulu Park, Tunalı Hilmi Caddesi, Ulus Meydanı ve Kurtuluş Parkı'na sessizlik hakim olurken, bu meydanlar kuşlara kaldı.

Gıda, giyim, inşaat malzemesi dükkanlarının bulunduğu bölgelerin ise diğer yerlere oranla kısmen daha kalabalık olduğu, alışveriş yapmak için semt pazarlarına giden vatandaşların sırayla pazara alındığı görüldü.

Şehrin belirli noktalarında maske ve eldivenle görev yapan polis ekipleri, sokak ve caddelerdeki vatandaşları "sosyal mesafe" kuralını uymaları için ikaz ediyor, araç içindekilerin ise ateşini ölçülüyor.

Ayrıca sokağa çıkma kısıtlaması bulunanlara yönelik denetleme uygulamaları da sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

15 Temmuz Kızılay Ulus Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title