Haberler

Başkent'te Regaip Kandili Coşkusu

Ankaralılar Regaip Kandili dolayısıyla camilere akın etti.

Ankaralılar Regaip Kandili dolayısıyla camilere akın etti. Ankara'da Regaip Kandili coşkusu yaşandı. Kentin önemli manevi mekanlarından olan Hacı Bayramı Veli Türbesi ve Camisi ile Kocatepe Camisi, Müslümanların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Hacı Bayramı Veli Türbesi ve Camisi'nde Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki ve Ak Parti Ankara Milletvekili Ali İhsan Aslan vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar ile bir araya gelen Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, " Üç ayların başlangıcı Rabb'im tüm ümmeti Muhammed'in kurtuluşuna vesile kılsın inşallah. Hayırlısıyla Ramazan'a eriştirsin hepimizi" dedi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki ise, "Güzel bir gündeyiz. Rabbim bu günü ümmeti Muhammed'in kurtuluşuna vesile etsin diye dua ediyoruz. Bu günlerde yapılan dualar da zaten ret olmaz. Allah ülkemize dirlik versin, birlik versin, beraberlik versin, milletimizin büyüklüğü yüceliği daim olsun inşallah. Göklerde bayrağımız her zaman dalgalansın. Ezanımız her an okunsun. Kötülere Allah fırsat vermesin" dedi.

KOCATEPE CAMİİ'NDE REGAİP KANDİLİ DİLEKLERİ Kocatepe Camisi'inde de Regaip Kandili heyecanı yaşandı. Camiye gelen vatandaşlardan Sümeyye Pınar Demirtaş, "Bu gece mübarek bir gece. Hepimizin kandili mübarek olsun. Dualarda buluşalım inşallah. Tüm İslam aleminin kandili mübarek olsun" dedi. Zuhal Gökdere adlı vatandaş, "Tüm İslam aleminin bir ve beraber olduğu bir kandil olsun inşallah. Hepimizin kandili mübarek olsun" derken, Emre Şahin isimli vatandaş ise, "Bu mübarek günü ulaştığımız için Allah'ımıza şükürler olsun. Herkesin kandili mübarek olsun. Vatanımız, milletimiz için de hayırlısı olsun, Allah beladan korusun" diye konuştu.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Regaib Kandili Kocatepe Ankara Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title