Haberler

Başkent Şehidini Uğurladı

Hakkari'de yaşanan helikopter kazasında şehit olan Astsubay Ahmet Çağlar için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Hakkari'de yaşanan helikopter kazasında şehit olan Astsubay Ahmet Çağlar için Kocatepe Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına babası Cemal Çağlar ile annesi Gülizar ile dedesi Kadir, babaannesi Halime, kızkardeşleri İklim ve Huriye'nin yanı sıra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve kuvvet komutanları, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar, Ankara Valisi Alaaddin Yüksel, Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yanı sıra Ankara garnizonunda görevli askerler katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Şehit Astsubayın naaşı

silah arkadaşlarının omuzunda taşınarak top arabasına konuldu. Şehit Astsubay Çağlar Kocatepe Camiinde düzenlenen törenin ardından Cebeci Askeri Şehitliği'nde toprağa verildi. Tören sırasında Şehit Astsubayın yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Yakınları, şehit astsubayı asker selamıyla son yolculuğuna uğurladı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Çağlar Kocatepe Hakkari Politika Güncel Haberler

title