Haberler

Başkanlığa Resul Gümüş Seçildi

İnegöl fotoğraf sanatı derneği'nin 2.olağan genel kurulu yapıldı.

Kısa adı İFSAD olan İnegöl Fotoğraf Sanatı Derneği'nin 2.Olağan genel kurulu yapıldı ve başkanlığa Resul GÜMÜŞ getirildi.

Olimpik Spor Tesisleri'nde yapılan kongreye dernek üyeleri ve fotoğrafseverler katıldı.

Divan heyeti başkanlığını İlknur AKINCI 'nın yardımcılıklarını ise Kemal TEKİN ve Okan SOLAKOĞLU'nun yaptığı kongrenin açılış konuşmasını yapan ve faaliyet raporunu okuyan İFSAD başkanı İbrahim PEYNİRCİ, derneklerinin 2008 yılının Haziran ayında kurulduğunu ve 3 yıllık süreç içerisinde yaptıkları etkinliklerle fotoğraf dünyasına İFSAD ve İNEGÖL ismini duyurduklarını söyledi.

İbrahim PEYNİRCİ sözlerini şöyle sürdürdü :

" Fotoğraf camiasının yakından tanıdığı isimleri ilçemizde ağırlayarak arkadaşlarımızın bilgi ve becerilerini geliştirmelerine katkı sağladık.Kocaeli Ünv.Fotoğraf Bölümü Başkanı Prof.Özer KANBUROĞLU, Hacettepe Ünv.Fotoğraf Bölümü öğretim görevlisi Mehmet Arslan GÜVEN, Yıldız Üniversitesi'nden Tülay ÇELLEK, fotoğraf sanatçıları Murat AYDINLILAR, Abit KÜLLEBİ, Deniz KÖSE, Şenay HASIRCI, Tamer YILMAZ, BUFSAD Doğa grubu bizlerle gösteri, söyleşi ve çekim gezisi olarak bilgi ve tecrübelerini arkadaşlarımıza aktardılar.Bursa Gren Cafe, İnegöl Gaziosmanpaşa İlköğretim okulunda ve Kozluören köyünde sergiler gerçekleştirdik. Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği ( BUFSAD)'nde ve Eskişehir Fotoğraf Sanatı Derneği (EFSAD) 'da gösteriler gerçekleştirdik.Dr.Ömer YAĞLIDERE'nin eğitmenliğinde bir fotoğraf semineri gerçekleştirdik.İnegöl Belediyesi'nin düzenlediği fotoğraf yarışmasına dernek olarak katkı koyduk.Şu an Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün açtığı kursa da destek veriyoruz.Kent Konseyi'nin "KENT REHBERİ " projesine de fotoğraf desteği veriyoruz.Bunların yanında fotoğraf okuma, fotoğraf kampı etkinlikleri gibi bir çok çalışmaya da katılarak İNEGÖL'ü ve İFSAD'ı en iyi şekilde duyurmaya ve temsil etmeye çalıştık."

Faaliyet raporunun okunup kabul edilmesinden sonra, denetleme kurulu üyesi Erbil GÜNTAŞ'ın sunduğu denetleme raporu da oylanarak ibra edildi.

Tek listeyle gidilen seçimler sonucu Resul GÜMÜŞ, Haluk BÜTÜNER, Ali ÇİFTÇİ Erhan ÇAKIR ve Rıdvan ÖZ'den oluşan liste oybirliğiyle kabul edildi.

Denetleme kuruluna da Dinçer DIŞBUDAK, Mustafa DİKİCİ ve Sinan KUŞÇA seçildiler.

İFSAD başkanlığına seçilen Resul GÜMÜŞ, seçim sonrası yaptığı konuşmada,

" Bana ve arkadaşlarıma gösterdiğiniz güven ve desteklerinizden dolayı şükranlarımı arzediyorum.

Zor bir göreve talip olduk.İnşaallah sizlerin desteği ve bizlerin gayretiyle bu zorlu görevde sizlerin güvenine layık olmaya çalışacağız.

Bugüne kadar yaptığı çalışmalarından dolayı değerli başkanımız İbrahim PEYNİRCİ'ye çok teşekkür ediyorum.

En kısa zamanda görev dağılımını gerçekleştirdikten sonra bir genel üye toplantısı gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.Bu toplantıda kısa ve uzun vadede neler yapabiliriz, neler düşünüyorsunuz, bu konularda istişare etmeyi ve çalışma takvimimizi belirlemeyi düşünüyoruz.

İNEGÖL fotoğrafında ve İFSAD'da yeni bir sayfa açmak istiyoruz. İFSAD ve İNEGÖL ismini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm fotoğraf camiasına duyurmak istiyoruz.

Ben şahsım ve arkadaşlarım adına katılımlarınızdan ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title