Haberler

Başkandan Denize Girenlere Karpuz İkramı

Güncelleme:

Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Atakent Beldesi'nde Belediye Başkanı Hasan Uslu, tatilcilere karpuz servisi yaptı.

Mersin'in Silifke ilçesine bağlı Atakent beldesinde Belediye Başkanı Hasan Uslu, beldelerinde tatil yapan tatilcilere hava sıcaklığının yeniden artması nedeniyle karpuz servisi yaptı.

Hava sıcaklığının 30 dereceyi bulduğu ve nem oranının yüzde 50 seviyesine ulaştığı Atakent sahili dolup taşarken, tatilciler Atakent Belediye Başkanı Hasan Uslu ve görevlilerinin getirdiği karpuzlarla serinlemeye çalıştı. Karpuz yiyen tatilciler, tatillerinin çok güzel geçtiğini söyledi. Zabıta görevlileri tarafından sahildeki vatandaşlara karpuz servisi yapılırken, gençler, yaşlılar ve çocuklar karpuz yiyerek serinledi.

Son üç gündür Atakent beldesinde sıcakların tavan yaptığını belirten Başkan Uslu, "Tüm televizyon kanallarında ve meteoroloji yetkililerinin beyanı üzerine sahil kesimi olmak üzere beldemizde sıcaklıkların tavan yapacağını duyduk. Şu an beldemizde aşırı bir sıcaklık yaşıyoruz. 30 dereceye varan sıcaklar bizleri olduğu gibi Kurban Bayramı öncesi beldemizde tatil yapan tatilcilerimizi de perişan etti. Bunun üzerine her zaman söylediğimiz gibi tatilciler bizim baş tacımızdır. Onlara her türlü hizmeti ve rahatlığı sunmak için çalışıyoruz. Zabıta ekiplerimizle birlikte Kurban Bayramı nedeniyle beldemize gelen tatilcilerimizi serinletmek için karpuz dağıttık. Otel havuzunda veya denizimize giren ve sıcaktan bunalan tatilcilerimizin serinleyebilmesi için bu çalışmayı başlattık. Sahilimiz, denizimiz, kumsalımız ülkemizin ender bulunan yerlerinden birisidir. Eşsiz doğa güzelliği olan beldemize tüm tatilcilerimizi Kurban Bayramı tatili için bekliyoruz. Bu vesileyle vatandaşlarımızı beldemizde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyacağız. Beldemizde Kurban Bayramı tedbirlerini aldık. Otel, motel ve pansiyonlarımız hazır hale getirildi. Herkesin Kurban Bayramı'nı kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hasan Uslu Silifke Atakent Mersin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title