Haberler

Başkan Yenihan'dan Huzur Evi Ziyareti

Güncelleme:

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan Erbaa Ali Özgül Huzur Evi'ni ziyaret etti.

Başkan Yenihan ziyaretinde öğle yemeğini huzur evi sakinleri ile birlikte yedi. Başkan Yenihan huzur evi sakinlerine bir ihtiyaçları veya sorunları olup olmadığını sordu.Huzur Evinde yaşayanlar Başkan Yenihan'a teşekkür ederken hiçbir sıkıntılarının olmadığını,burada kendilerine her türlü hizmetin ve desteğin sunulduğunu söylediler.

Ziyaret esnasında demeç veren Başkan Yenihan şöyle dedi:

"Burada yaşamak durumunda olan insanlarımız her ne kadar bir ihtiyaçlarının olmadığını söyleseler de onların gerçek ihtiyaçları biraz ilgi, biraz sevgi ve biraz da saygıya muhtaçlar. İnsanların temel ihtiyacı olan aş ve barınma sorununu bir şekilde çözebilirsiniz,ama onlardan sevginizi,ilginizi ve muhabbetinizi esirgerseniz o insanların sadece yaşamları için yardımcı olmuş olursunuz. Fakat gerçek ihtiyaçlarını gidermiş olmazsınız. Burada yaşamak durumunda olan insanlarımız,kimisi evlatları tarafından terk edilmiş,kimisinin gerçekten kimsesi yok veya dışarıda yaşayabilecek imkanı yok. Kısacası yalnızlar.

Bende Huzur evi ziyaretlerimi sık yapmaya gayret ediyorum. Burada yaşayan yaşlısı,çocuğu,genci,erkeği veya kadını ile oturup onlar ile yemek yiyip, çay sohbetleri yapıyorum. Zaman zaman huzur evimizin hemen yanı başında olan çamlık mesire alanında onlar ile yürüyorum. Sizlerin, o esnada burada yaşayan insanlarımızın gözlerindeki parıltıyı görmenizi isterim. Demek insanların sadece yemek veya barınma ihtiyaçlarını çözmekle olmuyor, sevgiye ve ilgiye muhtaç bu insanlarımız ile birebir ilgilenmek ve bunu sadece Allah rızası için yapmanız gerekiyor. Emin olun bu ziyaretler şahsımın günlük iş yoğunluğundan kaynaklanan stres ve yorgunluğumu da alıyor ve buradan müthiş bir manevi tat alarak ayrılıyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Erbaa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title