Haberler

Başkan Yenihan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Güncelleme:

Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan çalışmaları yerinde inceledi.

Erbaa'da Gazi Osman Paşa Mahallesinde bulunan Tekel Tütün İşletmeleri binalarının yeni eğitim yılı bahar dönemine yetiştirilmesi çalışmalarını Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan yerinde inceledi.

Başkanlığını Muzaffer Uçaş'ın yaptığı Erbaa'da Yüksek Öğrenimi Geliştirme ve yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Erbaa Belediyesi Teknik ekipleri ile beraber inşaat alanını gezen Başkan Yenihan yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.İnşaat alanını terk ettikten sonra Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Yenihan Mahalle sakinlerine hitaben;

"Yaptığımız gayretli çalışmalar sonrasında Sağlık Yüksek Okulu'nun yeni binasında bahar dönemine yetiştirilmesini hedefliyoruz. Sağlık Yüksek Okulu'nun bu binalarda eğitim ve öğretim görmesi hem GOP Mahallemiz ve hem de Erbaa'mıza her anlamda büyük kazanç sağlayacaktır.Siz Mahalle sakinlerimizde gördüğüm heyecan ise bizlerin çalışma şevkini arttırmaktadır.El birliği ile Allah'ın izni ile Okulumuzu 2012-2013 Bahar dönemine yetiştireceğiz"dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Yenihan Erbaa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title