Haberler

Başkan Uysal, Etiopyalı Heyeti Ağırladı

Güncelleme:

Başakşehir Belediyesi'nin çalışmalarını yerinde incelemek ve çeşitli temaslarda bulunmak amacıyla Etiopyalı heyet Belediyeyi ziyaret etti.

Bahçeşehir Hizmet binasında Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'la bir araya gelen Etiopyalı heyette; Etiopya Oromia Cumhurbaşkanı Helemo Abdülkadir Hussen, İfa Başbakanlık Yatırım Ofis Başkanı Gonda Hayilu, Oromia Eyaleti Yatırımlardan Sorumlu Devlet Başkanı, Komisyonel Yadeta Keba Hunde ve TEXNO Construction firmasının sahibi Hakan Mutlu yer aldı.

Etiopya kent projelerinde Bahçeşehir'i örnek alıyor

Oromia Eyaletinde uygulanan konut ve kent projeleri için Bahçeşehir'i örnek almış olan Etiopya ile iletişim köprülerinin sağlamlaştırılmasına katkı sağlayacak olan görüşmede Başkan Uysal, heyetle başkanlık makamında bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Etiopya'da inşaat alanında faaliyet gösteren TEXNO Construction firma sahibi Hakan Mutlu Modern kent yaşamının ülkemizdeki ilk ve en seçkin örneklerinden, Başakşehir'in Habitat ödüllü bölgesi Bahçeşehir örneğini heyete anlattı, sorularına cevap verdi.

Heyet daha sonra Başkan Uysal'la birlikte Belediyenin çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi ve Bahçeşehir Gölet'i gezdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mevlüt Uysal Hakan Mutlu Bahçeşehir Başakşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title