Haberler

Başkan Tutal ve Ekibi Ortakaraören'de İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Yerinde yönetim programı kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve birim müdürleri Seydişehir'in Ortakaraören Mahallesi'nde vatandaşlarla görüştü.

Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve Belediye Birim Müdürlerinin katıldığı programda Başkan Mehmet Tutal, Ortakaraören, Aşağıkaraören ve Başkaraören Mahallesi'nde çalışmaları yerinde inceledi.

Vatandaşlarla görüşen, sorunları dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal, birim müdürleri ile birlikte Ortakaraören, Başkaraören ve Aşağıkaraören mahallelerinin cadde ve sokakları inceleyerek yapılması gerekli çalışmaları yerinde tespit etti.

Ortakaraören Mahallesi'nde yapılan incelemelerde, birim müdürlerine yapılacak çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Tutal gerekli çalışmaların yapılmasını konusunda talimat verdi.

Yerinde yönetim uygulaması kapsamında her hafta bir mahalle'de çalışma yaptıklarını kaydeden Başkan Tutal, her mahallede gerekli çalışmaların yapılacağını, yeni mahallelerin çalışmalarını yakinen takip ettiğini söyledi.
Ortakaraören, Başkaraören ve Aşağıkaraören Mahallesi halkı Büyükşehir yasası ile birlikte başlatılan yerinde yönetim çalışmalarından memnun olduklarını ifade ederek mahallerine kadar gelerek birim müdürleri ile birlikte talep ve isteklerini yerinde dinleyen Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve ekibine teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ortakaraören Mehmet Tutal Seydişehir Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title