Haberler

Başkan Tosun Şehidin İsmini Köyünde Yaşatacak

Güncelleme:

Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Saraçlar mahallesinde gerçekleştirdiği mahalle ziyaretinde mahalle sakinleriyle sohbet etti.

2016 yılı yatırım programlarını anlatan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Saraçlar Mahallesine müjdeler verdi. Saraçlar Mahallesi için yapılacak olan ve yatırım programına alınan çalışmaların yanı sıra, Mahalle için düğün salonu, kapalı pazar alanı, Mahalle camisinin boya, badana ve bakımı ve Şehit Özel Harekat Polisi Nedim Erbay'ın isminin verileceği parkın yapımının müjdesini verdi. Mahallede gerçekleştirilen sohbete; Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula Belediye Meclis Üyeleri Faik Şentürk, Tuncay Ergün, İlyas Macun, Mehmet Kavas, Murat Yanbolu, Nafiz Aydın, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinatörü Önder Baştürk ve MASKİ Kula Şefi Adem Zobudoğuş hazır bulundu. Saraçlar Mahallesi Muhtarı İsmail Erbay'ın ev sahipliği yaptığı sohbet, Mahalle kıraathanesinde gerçekleşti.

BAŞKAN TOSUN; SARAÇLARIN TÜM ALT YAPISI SİL BAŞTAN YAPILACAK

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun mahalle sohbetinde genel olarak mahallesinin sorun ve sıkıntılarını hakim olduklarını ve bu sorun ve sıkıntıların bir an önce çözülmesi için çalışmaların başlatıldığını belirtti. Kula Belediye Başkanı konuşmasında; "Saraçlar mahallesi bizim için çok önemli. Özellikle su ve kanalizasyon noktasında mahalle için su terfi hattı, su şebeke sistemi, kanalizasyon sistemi ve bu yapılan işlerin sonunda da mahallenin tüm yollarının kilit parke taşı ile donatılacak. Her mahalleye olduğu gibi Saraçlar Mahallesine de gerekli çalışmalar yapılacak. Mahalle sakinleri gelişimi ve değişimi yaşayacaklar" dedi.

BAŞKAN TOSUN SARAÇLARA MÜJDELERLE GİTTİ

Saraçlar Mahallesinde vatandaşlar ile yapılan sohbette mahalle sakinlerinin hasretle beklediği müjdeleri ardı ardına veren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun; "Mahalle uzun yıllardır hep azar azar aldığı hizmetleri artık çok fazlasıyla alacak. Yapılanma sürecini tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi ortak yaptıkları çalışmalar ile yatırımları bir bir getirmeye başladı. Bunun yanı sıra günümüze kadar yapılmamış olan kanalizasyon şebekesi döşenecek. Aynı zamanda su şebeke sistemi yeniden yapılarak mahallenin sağlıklı ve günümüz şartlarına uygun tesisatlardan su kullanması sağlanacak. Mahalle camisinde gerekli noktaların tadilatı yapılacak, boya ve bana yapılarak vatandaşlarımızın buralarda gönül rahatlığıyla ibadet etmeleri sağlanacak. Kapalı pazar yerinin yapılması ve bu alanın çok amaçlı olarak vatandaşlarımızın kullanımına sunulması sağlanarak, mevsim şartlarının olumsuz etkisinin önüne geçilmiş olacak. Acı bir kayımız olan ve vatan savunmasında canını vermekten çekinmeyen Şehit Özel Harekat Polisi Nedim Erbay için mahalle girişindeki koruluk alan düzenlenecek ve adına yakışır bir park inşa edilecek. En önemlisi ise Saraçlar mahallesine düğün salonu için çalışmaları başlatıyoruz. Gerekli ön çalışmaların ardından mahallemize düğün salonu yaparak hizmete sunacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olmasını Allah'tan niyaz ediyor, her konuda bizlere destek veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Kavas Tuncay Ergün Aydın Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
title