Haberler

Konak Belediye Başkanı, Lösemili Çocukları Ziyaret Etti

Güncelleme:

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, bayram öncesi Behçet Uz Çocuk Hastanesi Lösemili çocukların eğitim gördüğü bölümleri ziyaret etti.

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan, bayram öncesi Behçet Uz Çocuk Hastanesi Lösemili çocukların eğitim gördüğü bölümleri ziyaret etti. Çocuklara bayram armağanları veren Başkan Tartan, bir de dizüstü bilgisayar gönderdi.

Bayramın, herkese umut sevgi ve sağlık getirmesini dileyen Başkan Tartan çocukların isteklerini dinledi, sohbet etti. Bayram tatilinin ardından Başkan Tartan'a gelen mail ise duygulandırdı. 9 yaşındaki Yelda Altıntaş yazdığı mektupta, iyileşeceği konusunda umut verirken, iyileşince de mutlaka Başkan Tartan'ı ziyaret edeceğini söyledi.

Yelda mektubunda şunları kaydetti:

"Hakan amca, adım Yelda onkoloji servisinde tedavi görüyorum. Muş'un Güroymak ilçesinin köyünde yaşıyorum. 9 yaşındayım bayramda hastanedeki okulumuza geldin. Bize moral verdin çok teşekkür ederim. Hediye olarak gönderdiğin bilgisayarı doktorum ve öğretmenim, benim olmadığı için bilgisayarı bana verdiler. Çok mutlu oldum. İyileşince yanına geleceğiz. Seni seviyorum."

Kaynak: ANKA / Güncel

Hakan Tartan Behçet Uz Konak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title