Haberler

Başkan Seyfi Dingil: "Tek Gayemiz Halka Hizmet"

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halka hizmet noktasında gece gündüz demeden çalıştıklarını belirtti.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, beraberinde AK Parti İskenderun ilçe Başkanı Ayhan Bodur ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil'i makamında ziyaret etti.

Milletvekili Karasayar ile her zaman istişare halinde olduklarını belirten İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, "Bizlerin tek bir amacı var İskenderun halkına hizmet etmektir. Cumhurbaşkanımız, başbakanımız, bakanlarımız ve milletvekillerimiz İskenderun'a halka hizmet noktasında sağ olsunlar hep bizlere destek oldular. Hep birlikte İskenderun'u daha iyi yerlere getirmek için çalışmaya devam edeceğiz. Bu konuda sürekli istişare halindeyiz. Belediye olarak çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor" dedi.

Başkan Seyfi Dingil'e çalışmalarında başarılar dileyen Milletvekili Orhan Karasayar, "Genelde hükümetimiz, yerel belediyemiz İskenderun ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bizlerde İskenderun'a hizmetlerin gelmesi noktasında Ankara'da sürekli projeleri takip ediyoruz. İskenderun'a hizmetlerin gelmesi noktasında hiçbir sıkıntımız yok. Kamu kurum ve sivil toplum kuruluşları ile her zaman diyalog halindeyiz. Elbirliği ile aziz milletimize hizmet etmenin gayreti içerisindeyiz" şeklinde konuştu. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Orhan Karasayar İskenderun Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title