Haberler

Başkan Seçilen Recep Çebi ile Telefon Numaraları Benzeyen Oyuncu Cem Davran'ın Telefonu Susmadı

Güncelleme:

Oyuncu Cem Davran, Trabzon'un Araklı ilçesinde yeniden belediye başkanı seçilen AK Parti'li Recep Çebi ile cep telefonu numaralarının benzerliği nedeniyle seçim günü tanımadığı kişiler tarafından aranarak tebrik edildi.

Oyuncu ve sunucu Cem Davran, Trabzon'un Araklı ilçesinde yeniden belediye başkanı seçilen AK Parti'li Recep Çebi ile cep telefonu numaralarının benzerliği nedeniyle ilginç diyaloglar yaşadı.

Çebi'yi tebrik için arayanlar nedeniyle telefonu susmayan Davran'ın yaşadığı diyaloglarla ilgili yaptığı paylaşım, takipçilerini gülümsetti.

TELEFON NUMARALARI KARIŞTI

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde yeniden Araklı Belediye Başkanı seçilen Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li adayı Recep Çebi'yi tebrik için yakınları ve partililer kendisine telefon etti. Ancak, Çebi'yi kutlamak isteyen kişilerden bazıları, benzer telefon numarasına sahip Cem Davran'ı aradı ya da mesaj gönderdi. 'Başkanım tebrikler' şeklinde tebrik telefonu ve mesajlar alan Davran, yaşadığı ilginç diyalogları Twitter hesabından paylaştı.

Başkan Seçildi Diye Ünlü Oyuncu Cem Davran'ı Arayıp Kutladılar

TELEFONU SUSMADI

Telefonunun susmadığını ifade eden Cem Davran, Twitter hesabından, "Araklı Belediye Başkanı diye yine benim telefon çalıyor sürekli. Bu sefer arayan ablamıza bunun hep olduğunu anlattım. 'Sanırım numaramız çok benziyor' dedim, ikna olmayınca adımı söyledim. 'Sen tiyatrocusun değil mi?' dedi. Oğlu da tiyatroyla uğraşıyormuş, muhabbet ettik, vedalaştık" paylaşımında bulundu. Davran'ın ilgi gören paylaşımı takipçilerini gülümsetti.

İKİNCİ KEZ BAŞKAN SEÇİLDİ

Araklı ilçesinde 'Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li adayı Recep Çebi, 15 bin 89 oy alarak belediye başkanı oldu. İlçede mevcut başkan olarak girdiği seçimde güven tazeleyen Recep Çebi'nin en yakın rakibi Saadet Parti'li Ümit Çebi ise 6 bin 276 oyda kaldı.

Recep Çebi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Cem Davran Recep Çebi Araklı Haberler

500

Yorumlar (23)

KAAN:

VARYA BEN MUHALİF DEĞİLİM AMA BU YAMYAMLAR GÖZ GÖRE GÖRE EKREM BAŞKANIN HAKKINI YİYECEKLER

13
11
yanıtYanıtla
k i t:

çok doğru söylüyon kaan bey. . .

yanıt0
yanıt0
Rıza Kezzab:

bizim numara gariban numarası tabi. Araya borcun var ne zaman ödeyeceksin diye soruyor. Benzer numaralarda gariban numarası haliyle.

19
0
yanıtYanıtla
saenes:

sende ayağını yorganına göre uzat. garibansan garibanlığını bil. şimdi adamların numarası uzaydan geliyor. alan kodu $555 ile başlıyor dicem amma sen bunuda yersin diye gerisini söylemiyom.

yanıt0
yanıt1
ANDSMERO ANDROMEDA:

adamların numaraları kaç, hangi kısımlar benzer. . esas bilgiyi vermemişler

9
3
yanıtYanıtla
Umut:

ak parti usulsüzlük var diyince yeniden sayım vs yapılıyor senelerdir başka partiler isteyince atı alan üsküdarı geçti ne zaman düzelecek şu ülke ne zaman biticek magandalarımız kavgalarımız katillerimiz tecavüzcülerimiz son 3 seçimdir boş atıyorum oyumu çünkü ülkenin sorunu partiler isimler değil zihniyet ne zaman insan olabileceğiz

8
3
yanıtYanıtla
Adımı yazmam:

Arayan herkes mi yoksa numarayı şaşıran kişiler mi? Yapacağınız habere, atacağınız başlığa tüküreyim. Ciddi anlamda omega 3 eksikliğiniz var. Ceviz yiyin biraz, balık yiyin. Zihin açar. Olmayan şey nasıl açılır bilinmez ama, Allah''tan umut kesilmez.

8
0
yanıtYanıtla
imam hatipli:

trabzonda herkesin soyadı cebi bunlar akif hamza cebi nin nesi böyle

5
1
yanıtYanıtla
CEBİ:

Maşallah cebiler de baya varmış, hoca efendi rahat durmamış cebi aşireti kurmuş

yanıt2
yanıt0
Berk:

Ak parti oyları her seçimde en yüksekten açılıyor. Chp ise en düşükten. Bütün gece ülkenin her yerinden oy alan 1. olan Ak Partini oyları düşüyor. CHP''nin de sürekli yükseliyor. Farklar gece geç saatte kapanıyor. Oylar ilk açıldığında Çankaya''da bile Ak Parti öndeydi. Peki tamamı açıldığında sonuç değişmeyecekse bu manipulasyon neden?

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title