Haberler

Başkan Özekmekçi'ye Sürpriz Veda Ziyareti

Aydın'ın Söke İlçesi'nin tekrar aday olmayan CHP'li Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'ye dün (Cuma) yapılan belediye meclisi toplantısı öncesi makamına gelen partisinin ilçe teşkilatı çiçek verdi, hizmetleri nedeniyle çiçek verdi.

Aydın'ın Söke İlçesi'nin tekrar aday olmayan CHP'li Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi'ye dün (Cuma) yapılan belediye meclisi toplantısı öncesi makamına gelen partisinin ilçe teşkilatı çiçek verdi, hizmetleri nedeniyle çiçek verdi. Süpriz, ziyarette, duygusal anlar yaşandı.

2004 yılından bu yana Söke Belediye Başkanlığı görevini yürüten evli, iki çocuk babası Necdet Özekmekçi, parti içinde bugüne kadar zaman zaman ufak tefek olayların olabildiğini belirtip, 'Hatalar elbet olabilir. Ben bunları bir iş kazası olarak değerlendiriyorum. Ama kimseye karşı kırgınlıklarım olmadı. Kimse de benden özür dilemesin. 10 yıl boyunca sizlere layık olmaya çalıştım. Bize düşen görev bugünden itibaren hem önümüzdeki yerel seçimlerde hem de genel seçimlerde partimizi oylarını en yukarıya çıkarmak olacaktırö dedi.

Ziyarete gelen 50 kişilik, grup içindeki CHP Söke eski ilçe başkanlarından Melda Keskin, parti içi mücadelelerde zaman zaman karşı karşıya gelinse de bunun demokrasinin ve siyasetin bir gereği olduğunu dile getirip, 'Sizi seviyoruz. Bundan sonra bizlerin Necdet Abisi olarak gönlümüzde olacaksınızö dedi.

Duygu yüklü anların yaşandığı sürpiz ziyarette Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi, partisinin ilçe teşkilatı üyeleriyle 'helalleşip', birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra, 'Sanırım vefa bu olsa gerekö dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necdet Özekmekçi Aydın Söke Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title