Haberler

Başkan Nevzat Palta Şifahane'deki Asfalt Çalışmalarını Denetledi

Güncelleme:

Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta şehrin muhtelif yerlerindeki belediye çalışmalarını denetlemeye devam ediyor.

Şifahane mahallesinde yapılmakta olan asfalt çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Nevzat Palta şunları söyledi

" Aksaray belediyesi şehrimizin muhtelif yerlerinde asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Şifahane mahallesinde akşam saat 19.00 sıralarında ekiplerimiz çok düzgün bir şekilde asfalt çalışmalarını yapıyorlar. Biz biraz geciktirdik ama altyapı ve doğalgaz ile ilgili biraz sıkıntılar oluyordu Biz buraya geldiğimiz hanım kardeşlerimize ve vatandaşlarımıza söz vermiştik inşallah kısa sürede geliriz diye Bugün sözümüzü de yerine getirdik. Hamd olsun ekiplerimiz bu bölgeyi toparladılar genel hatlarıyla tertemiz pırıl pırıl oldu. İnsanların yürümekten zevk alacağı güzel yollar oldu. Vatandaşlarımız güle güle kullansınlar. İnşallah bizlerde vatandaşlarımızın desteği ve duası ile yolumuza devam edeceğiz.

Başkan Nevzat Palta'nın asfalt hizmetinden çok memnun kalan Şifahane sakini Vatandaşlar memnuniyetlerini şu şekilde dile getirdiler. "Yollar karardıkça içimiz aydınlanıyor Başkanımızdan Allah razı olsun Başkanımızdan ve ekibinden. İnşallah Cenab-ı Hak kalplerindekini gönüllerindekini versin. Bizde canı gönülden teşekkür ediyoruz.

Bugüne kadar mahallemizde böyle bir asfaltı görmedik Aksaray'ın diğer mahalleleri de hiç görmedi. Başkanımızdan Allah bin kere razı olsun çalışmasından dolayı. Dağlar kadar memnunuz Allah işini gücünü rast getirsin.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nevzat Palta Aksaray Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title