Haberler

Başkan Kocamaz: Heyecan Tüm Mersin'i Sarmış

Güncelleme:

Başkan Kocamaz, Güzelyayla ve Fındıkpınarı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklere katıldı

Tarsus Belediye Başkanı ve MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Burhanettin Kocamaz, hafta sonunu yine yoğun bir programla geçirdi.

İlk olarak Güzelyayla Belediyesi tarafından düzenlenen 'Güzelyayla Şeftali Festivali'ne katılan Başkan Kocamaz, burada vatandaşlar tarafından sevgi çemberine alındı. Tören alanına girmesiyle ismi anons edilen Başkan Kocamaz'a vatandaşlar alkışlarla destek verdi.

Programda bir konuşma yapan Başkan Kocamaz'a, Güzelyayla Belediye Başkanı Yakup Yeni, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Pazar günü ise Fındıkpınarı Belediyesi tarafından düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Kültür Etkinliğine katılan Başkan Kocamaz, programdan önce esnafları ziyaret etti. Esnaflar ve vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Kocamaz, kahvehanelerde çay içip, yayla sakinleri ile sohbette bulundu.

Tören alanında coşkulu ve yoğun alkış tezahüratı ile karşılaşan Başkan Kocamaz, vatandaşları selamladı.

Fındıkpınarı Belediye Başkanı Fatih Say, Başkan Kocamaz'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.

Gece bir konuşma yapan Başkan Kocamaz, Mersinlilerin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Başkan Kocamaz, "Değerli hemşehrilerim böyle güzel bir akşamda bir zafer etkinliğinde bizlerle sizleri buluşturduğu için Fındıkpınarı belediye başkanımıza huzurlarınızda özellikle teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten Mersin'in bütün yaylalarında bir coşku var. 16 Kasım 2012'de başlayan heyecan tüm Mersin'i sarmış durumdadır. İnsanlarımız birbiriyle kaynaşmak için bu tür etkinlikleri adeta iple çekiyorlar. Türk'ün bağımsızlık mücadelesinde çok önemli bir noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramına yönelik gerçekleştirilen bu etkinlikte, bu gün güzel bir akşamı sizlerle beraber geçiriyoruz. Emeği geçen herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Mersin'deki birlik, dirlik ve beraberliğin bundan sonrada dayanışma içerisinde artarak devamını temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Burhanettin Kocamaz Fındıkpınarı Güzelyayla Mersin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title