Haberler

Bafra Belediyesi aşevinde hazırlanan yemekler, her gün 188 eve ulaştırılıyor

Güncelleme:

Bafra Belediyesi aşevinde hazırlanan sıcak yemekler, her gün 188 ailenin sofrasında yer alıyor.

Bafra Belediyesi aşevinde hazırlanan sıcak yemekler, her gün 188 ailenin sofrasında yer alıyor.

Bafra Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet üreten aşevinde her gün iki kez hazırlanan yemekler, ekipler tarafından bakacak kimsesi bulunmayan, evinde yemek pişirecek durumda olmayan vatandaşların kapılarına kadar ulaştırılıyor.

Belediye Başkanı Hamit Kılıç, yeni tip koronavirüsüne karşı tüm birimleriyle teyakkuz halinde olduklarını, karantinada olan vatandaşlara da yemek servisine devam ettiklerini belirtti.

Sevgi ve özveriyle hazırlanan sıcak aşların paylaştıkça daha da kenetlendiklerini vurgulayan Kılıç, "Aşımızı sevgiyle kaynatıyoruz. Bizler sevgiyle, paylaşımla bir arada yaşayan büyük ve güzel bir aileyiz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla tüm Bafra halkına hizmet götürüyoruz. Özellikle pandemi döneminde güç ve yoğun çalışma şartlarına rağmen vatandaşlarımıza hizmet götürerek, zor zamanlarda dayanışma içerisinde olduk. Aynı anlayışla gönül belediyeciliğinin gereğini yapmaya devam ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Hamit Kılıç Bafra Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title