Haberler

Başkan İmamoğlu, En Mutlu Günlerinde Çiftlerin Yanında

Güncelleme:

Dünya evine giren çok sayıda çiftin nikahını kıyan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mizahi bir dille, "Gözlerim hepinizin üzerinde." dedi.

Dünya evine giren çok sayıda çiftin nikahını kıyan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, mizahi bir dille, "Gözlerim hepinizin üzerinde. Tüm çiftlerimizi kutluyorum. Mutlu bir yaşam sürmelerini diliyorum" dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, hafta sonunu yoğun bir tempoda geçirdi. Yeni evlenen çiftleri anlamlı günlerinde yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü ve İstanbul'un değişik semtlerinde kıydığı nikahlarla çiftlerin mutluluğuna ortak oldu.

İmamoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi'nin Sosyal Tesisleri'nde, Beylikdüzü Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Türkgenç'in oğlu Ahmet Seyhun'un nikahını kıydı. İmamoğlu daha sonra Bakırköyspor Vakfı Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşen CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Bektaş Davutoğlu'nun kızı Filiz Davutoğlu'nun nikahını kıydı.

Beylikdüzü'nde de pek çok çiftin nikahını kıyan İmamoğlu, "Yeni başkanlara çok nikah kıydırırlarmış. Şu an bunu yaşıyorum. Gözüm hepinizin üstünde. Çoğunuzun Beylikdüzü'nde ikamet edecek olması da beni mutlu ediyor. Yeni evli çiftlerimizle yine bir araya gelme fırsatı bulacağız. Tüm çiftlerimizi kutluyorum. Mutlu bir yaşantı sürmenizi temenni ediyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title