Haberler

Başkan Hançerli:İyi Ve Kötü Günlerinde Hemşerilerimizle Birlikteyiz

Güncelleme:

Vatandaşa sunulan belediyecilik hizmetlerinin tüm hızıyla sürdüğü ve ilçenin çehresini değiştirecek projelerin hayata geçirilmeye devam edildiği Karatay ilçesinde, Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de hafta sonları vatandaşlarla birlikte olmayı sürdürüyor.

Hafta sonlarını düğün, sünnet ve cenaze ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların hüzünlerini ve sevinçlerini paylaşan Hançerli, Meclis üyeleri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde, halkın sorunlarını da bire bir dinleme fırsatı buluyor.

Karatay Belediyesi, İlçenin modern bir yapıya kavuşturulması ve çağdaş şehircilik yönündeki hizmetlerini sürdürürken, Başkan Mehmet Hançerli de halkla birebir iletişim kurmak, onların hüzünlerini ve sevinçlerini paylaşmak amacıyla düğün ve sünnet törenlerine katılıyor. Her fırsatta halkla iç içe olmaya gayret gösteren Hançerli, gerçekleştirilen düğün ziyaretlerinde vatandaşların sorunlarını da dinleme fırsatı buluyor. "Hafta sonlarında Karataylı vatandaşlarımızın ayağına gidiyoruz" diyen Başkan Hançerli, bir hafta sonunda 15 – 20 düğün ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade ederek "Halkımızla iç içe olmayı ve onların sorunları ile yakından ilgilenmeyi sürdüreceğiz. Halkımızın mutlu günlerinde onlarla birlikte olurken, hüzünlü günlerinde de onları yalnız bırakmayacağız" dedi.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra bu tür sosyal faaliyetlere önem verdiklerini dile getirirken, halkla iç içe bir belediyecilik anlayışıyla bu tür birlikteliklerinin süreceğini söyledi. Hançerli ayrıca Karatay'a yapılacak olan çalışmalarda vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunarak onların da yönetime katılımını sağlamak amacında olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Hançerli Karatay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title