Haberler

Başkan Gül'den Tıp Bayramı Mesajı

Güncelleme:

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ve beraberindeki heyet, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle ilçede bulunan hastane ve sağlık ocaklarını ziyaret etti.

Kemer Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Kemer Belediye Başkan Adayı Mustafa Gül ; CHP Kemer İlçe Başkanı Hüsnü Ünal, belediye meclis üyeleri ve adayları ile birlikte 14 Mart Tıp Bayramı ziyaretleri gerçekleştirdi.

SAĞLIK KURULUŞLARINA ZİYARET

Başkan Gül ve beraberindeki heyet; Kemer İlçe Sağlık Müdürlüğü, Kemer Devlet Hastanesi, Kemer Yaşam Hastanesi, 112 ambulans noktası ve ilçede bulunan tüm sağlık ocaklarını ziyaret ederek doktorların, hemşirelerin ve tüm sağlık çalışanlarının Tıp Bayramı'nı kutladı. Başkan Gül, ziyaretlerinde sağlık kuruluşlarında tedaviye gelen hastalar ile de sohbet etti.

"TIP BALOSU DÜZENLEMEMİZ ENGELLENİYOR"

Başkan Mustafa Gül, 14 Mart Tıp Bayramı mesajında; "Hekimlerimiz, hemşirelerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımız, zor şartlar altında, 365 gün, 24 saat toplumun sağlığı için çalışıyorlar ve önemli bir görev yapıyorlar. Öncelikle tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutluyorum. Biz belediye yönetimi olarak öğretmenler, turizmciler ve esnaflar gibi bütün meslek gruplarına özel geceler yapıyoruz. Daha önceki yıllarda 14 Mart Tıp Bayramı'nda sağlık çalışanlarımız için ünlü sanatçıların sahne aldığı Tıp Balosu düzenliyorduk. Ama bu konu siyasete bulaştırıldı ve son 2 yıldır hükümet tarafından bu geceleri düzenlememiz engelleniyor. Oysa belediyeler siyasi kurumlar değildir. Biz partili ayrımı yapmadan tüm halkımıza hizmet veriyoruz. İnşallah bu zihniyet değişip hekimlerimiz siyasi baskılardan kurtulunca tekrar Tıp Bayramı kutlamaları düzenlemeye devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Tıp Bayramı Mustafa Gül 14 Mart Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title