Haberler

Başkan Ellibeş Donanma'ya Konuk Oldu

Güncelleme:

Başkan Ellibeş, önce akşam İlçe SKM'nin programında yer alan Donanma Mahallesi Teşkilatı toplantısına katıldı.

Donanma Mahallesi Teşkilatı'nın haftalık toplantısına Başkan Ellibeş de konuk oldu. Toplantıya İl Genel Meclisi üyesi Ömer Uzuner, Belediye meclis üyesi Levent Değirmenci, SKM Başkanı Hüseyin Şişman, ilçe yöneticileri Serkan Ateş, Sinan İşeri, Donanma Mahalle Teşkilatı Başkanı Muharrem Başbay, Yeni Mahalle Teşkilat Başkanı Erkan Dursun, AK Parti Belediye Meclis üyesi aday adayları Kadir Özdemir ve İrfan Şener ile çok sayıda partili katıldı. Toplantıda söz alan Başkan Ellibeş, partililere hitaben, "AK Parti olarak, bugüne kadar yüzünüzü kızartacak hiçbir eylemin içinde olmadık. Allah şükür bu konuda kendimizden en ufak bir şüphemiz yok" dedi. Başkan Ellibeş konuşmasına şöyle devam etti:

"GÖLCÜK'Ü BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ"

"10 Yıllık belediye başkanlığım boyunca bana göstermiş olduğunuz desteğe çok teşekkür ediyorum. Özellikle depremden sonra, yeniden ayağa kalkmamız çabuk olmadı ama, günlük yaşantımızı sıkıntıya sokacak (Elektrik, su, altyapı gibi) hiçbir eksiğimiz olmadı. Bizde Büyükşehir Belediyesi ile birlikte güzel projelere imza attık. Eksiğimiz noksanımız yok mu, tabiî ki var. Ama bunlarda halledilmeyecek çok büyük meseleler değil. Önümüzde bulunan yerel seçimler, sadece belediye başkanlığı seçimlerinden ibaret değil. 2014 yerel seçimlerden sonra, Temmuz ya da Ağustos ayında Cumhurbaşkanlığı ve 2015 yılında da Genel seçimler var. 2014 yerel seçimlerinde göstereceğimiz başarı, bu iki seçim önemli bir kıstas olacak. Bu nedenle hepimizin her zamankinden daha fazla çalışarak, oylarımızı arttırmamız lazım. Bu nedenle hepinizden çok çalışmanızı istiyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kadir Özdemir Ak Parti Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title