Haberler

Başkan Dündar'ı Duygulandıran Ziyaret

Güncelleme:

Öğrencilerden Başkan Dündar'a Teşekkür Ziyareti.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret eden Özlüce Nurettin Topçu Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri, geçtiğimiz Nisan ayında Sümbüllü Bahçe Konağında düzenledikleri ebru sanatı eserlerinden oluşan sergi açılışına verdiği destekler için teşekkür etti.

Okul Müdürü Sabri Erdoğan ve Din Kültürü Öğretmeni Ayşe Sağlam ile birlikte, Ördekli Kültür Merkezinde Başkan Dündar'ı ziyaret eden Özlüce Nurettin Topçu Anadolu İmam-Hatip Lisesi öğrencileri, yetim çocuklar yararına düzenledikleri sergi için kendilerine destek olan Başkan Mustafa Dündar'a, kendi yaptıkları bir tablo hediye etti. Okul Müdürü Sabri Erdoğdu, "Öğretmenlerimiz tarafından okulumuzda düzenlenen Ebru sanatı eğitimlerine katılan çocuklarımızın 65 eserinin yer aldığı sergide 25 eser satıldı. Satılan bu eserlerden elde edilen gelir ile iki yetim çocuğumuzun 1 yıllık masraflarını karşılama imkanı bulduk. Bizlere desteğini esirgemeyen Başkanımız Mustafa Dündar'a öğrencilerim ve okul yönetimim adına bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.

Derslerinden arta kalan zamanlarında ebru sanatı eğitimi alarak bir sergi açan, elde ettikleri gelirle de yetim çocukların eğitim masraflarını üstlenen öğrencileri, öncelikle bu örnek davranışları için kutladığını ifade eden Başkan Mustafa Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak, çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için, okullarımızın neredeyse tamamına çeşitli yardımlarda bulunduk. Bu gün, yapmış olduğumuz yatırımların bir meyvesini almış olmak, bizleri fazlasıyla mutlu etti. Ebru sergisi açmakla kalmayıp, satılan eserlerden elde ettikleri geliri, yetim çocukların eğitimi için harcayan bu çocuklarımızı, ayrıca tebrik ediyorum. İnanın, bu mutluluğun tarifi yok. Bu tür hasletlerle yetişen nesiller olduğu sürece, bu milletin geleceği emin ellerde olacaktır. Başta öğretmenleri olmak üzere, tüm öğrencilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyorum. Onların başarısı için her türlü desteği, bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada sürdüreceğiz" dedi. Başkan Dündar, ziyaret sonrası kendi yaptıkları bir eseri takdim eden çocuklara çeşitli hediyeler vererek tek tek uğurladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nurettin Topçu Mustafa Dündar Ayşe Sağlam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title